Hei.

Nå er det jo ikke sånn at jeg lar det gå spesielt innpå meg når det er noe jeg ikke får til. Neida. Det er ikke sånn at jeg drømte om brødbakst i hele natt. Heller ikke sånn at når jeg skulle sove litt ekstra i morges etter at Henning hadde kjørt ungene, så ble jeg bare liggende å irritere meg over de teite brødene som ikke ville heve. Neida, det er ikke sånn jeg er i det hele tatt.. Bare litt. Noen ganger. Veldig ofte når det er noe som ikke helt går etter kokeboka på kjøkkenet..

MEN! Jeg har jo verdens beste blogglesere. Som kom med gode råd i hopetall.

Så jeg sto opp. Og satte ny brøddeig. Mindre gjær, litt større deig. Den opprinnelige oppskriften skulle bli tre brød. Jeg ganget opp med 1,33 og laget alikevel tre brød… da de var kommet i brødformene (som jeg tilslutt bestemte meg for å bruke) så det mye bedre ut..

Jeg lot dem bare heve til de bikket kanten på formene og satte dem inn i en litt varmere ovn. Og lot dem steke litt lengre..

NAILED IT!! Det ble vel brødene sine det! Sjelefreden er atter til stede. Skuldrene senket og jeg er både Jing og jang og zen på en gang…

Noe annet som gir sjelefred er at vi har tatt en tur til Valnesfjord og vogna. Sparket igang vintercampsesongen. Med filmkveld, nachos og glade unger. I allefall når vi endelig kom frem. Vi må hjem allerede i morgen, men akkurat nå nyter vi campinglivet til fulle…

1 Kommentar on Nailed it!!

Stengt for kommentarer.