Hei.

Jeg heter Laila Didriksen og jeg er mammaen til Eir, Isa, Yme og Dis. Jeg er gift med Henning og vi bor alle sammen i Casa Didriksen. Jeg jobber som kommuneoverlege i Gildeskål og trives med det. Høsten 2012 fant jeg ut at blogging var den hobbyen jeg har savnet.

I denne bloggen vil du finne litt av hvert. Mye handler om ungene, litt handler om jobben og alt handler om livet. Jeg skriver det som faller meg inn når jeg setter meg ned for å skrive, derfor er overskriften en blogg om det som betyr noe der og da. For er det ikke det som er viktigst da? Det som opptar oss akkurat her og nå? Jeg er dårlig på å skrive seriøse tekster, så om du ikke forstår ironi så kommer du til å slite her inne. Alikevel hender det at jeg snur den seriøse siden til og trår til med noe mer dyptgående.

Håper du trives her inne og at du kommer tilbake igjen og igjen. Legg gjerne igjen kommentarer, da blir jeg veldig glad!

Laila

IMG_3561

4 Kommentarer on Om meg

 1. Heia
  Jeg ramla innom bloggen din her for noen uker siden, og kosa meg med å lese gjennom hele veien tilbake til begynnelsen. Du er jammen flink å skrive. Kosa meg med bilder av hav og fjell – som utflytta Vesteråling har jeg havna i flate Fredrikstad… Så elsker bilder nordfra

 2. Hei, jeg lurer litt på om Eir, Isa og Yme også har mellomnavn sånn som den nydelige lillesøsteren har

 3. Jeg liker bloggen
  Hva er dis sitt mellomnavn
  Fin blogg
  Hilsen Jakob Hallgeir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.