Det er trivelig om du har lyst å sende meg en mail.

Mailadressen min er: dr.lailadidriksen æt gmail dått com

Dersom du skulle ha lyst til å sende meg noe så hyggelig som et julekort for eksempel så er adressen min: Oldervika 23, 8140 Inndyr

Telefonnummeret mitt er ikke hemmelig. Du finner meg i telefonkatalogen.

 

6 Kommentarer on Kontakt

  1. Hei.Ble gjort oppmerksom på bloggen din av en kollega .Har sett litt gjennom den og sett etter bilder på hvor du bor.Ser nå på adr.din at du bor i Oldervik.Er det langt fra “sentrum” ?Min pappa var fra Inndyr,han hete Leif Hansen.Ho farmor hete Hedvig Hansen.Dem e begge død nå.Men som barn var vi anna hvert år på sommerferie der.Var der sist for 2 år siden.Inndyr har bestandig vært en god plass,også blir man ekstra int.når det dukker opp ting derfra.Så nå blir jeg sikkert å følge bloggen din.Syns forresten at du skriver veldig bra,lettlest og direkte:-)Hilsen Heidi Krogh

    • Hei. Så hyggelig. Jeg mener at jeg var borti Hedvig når jeg begynte å jobbe her. Kunne hun bo på sykehjemmet? Faren din er jeg mer usikker på. Oldervik er ikke langt fra sentrum. Det ligger akkurat ved Inndyrskiltet før du kjører opp til Kvithammerlia. Vi trives her og blir nok her 🙂 Takk for rosende ord, og håper du finner glede av å følge meg videre..

  2. Hei, jeg har lest på bloggen din om datteren din som fikk begynne ett år før tiden på skolen. Vi er i samme situasjon, men vi har fått avslag grunnet at ho er født 15 april… Kan jeg få bruke bloggartikkelen din som eksempel på at det går fint an å bruke skjønn angående den datoen 1.april? har du ellers tips på hva vi bør ha med i en klage til fylkesmannen? takker for svar.

    • Hei du.

      bare bruk den for det det er verdt. Har dere vært hot PPT? For jeg forstår ikke at de kan nekte en evnevurdering der selv om hun er født etter 1 april? Og om PPT sterkt anbefaler tidligere skolestart så burde man ha en ganske god klagesak til fylkesmannen.

  3. Hei Laila.Ramla innom bloggen din.Først må æ spør?Har du gått på folkehøgskole i 79/80.Æ hadd en venninne på Rødde som het Laila S Didriksen.Så er det trivelig og se at du e lege i Fauske, Familien min kommer fra Sandyrhornøya.Og så har jeg trådt barndomssko i oksvoll der båten går te tærva… År og blogg, vil følge deg videre.mvh Nina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.