/Annonse//

Hei.

Tidligere i uka fikk jeg en ny pakke med klær fra Cellbes. Jeg hadde litt dårlig samvittighet sist for at den buksa jeg skrøt av var så dyr. Nå står jeg fortsatt for at det er den beste dongreibuksa jeg noen gang har hatt, men jeg tenkte at i dag skulle jeg vise dere en som er litt billigere.

Buksa bærer navnet Elsa og kommer i to ulike farger. Ingen overraskelse at jeg valgte mørk blå. Man kan velge lengde på innersømmen. Valgene er 78 og 83 cm. Med 73 cm er den akkurat slik at jeg kan bruke den uten å brette den opp. Størrelsene for øvrig fra 34-62.

Buksa er myk og med stretch. Veldig god å ha på og med strekk i linningen slik at den er veldig behagelig rundt magen også. Den ruller ikke så lett ned under “kjærlighetshandtaket” som mange andre bukser gjør.

Og prisen er fra 349,- Litt bedre enn den forrige for å si det sånn. Så løp og kjøp om du trenger en dongeribukse. 

På fredag skulle jeg kjøre Eir og Sofie på dansetrening. Til deres stor fortvilelse la jeg inn en fotoshoot på veien. Eir noe beskjemmet og venninnen med hevede øyenbryn og “du sa at vi skulle stoppe og gjøre hva?”

Denne gangen må jeg gi Eir ros. Det ble faktisk veldig fine bilder. Mye skal bakgrunnen få æren for.. Ikke alle forslagene til posering falt like heldig ut. Som “lett henslengt opp langs muren der med duckface..” Ble mer “ramlet på trynet med latterkrampe”

Om du lurer på hvor bildene er tatt så er det på Gildeskåls nye stolthet, rasteplassen Grensen. Med norges vakreste toalett..

Og om du lurer på genseren, så er den kjøpt på Cellbes den også. Den fortjener egentlig et eget innlegg for den var utrolig deilig å ha på seg. Strikk nederst på armene så den holdt seg på plass. Strikk i linningen så den ikke bare henger rett ned. Veldig sånn som jeg liker dem..