Hei.

Det ble en rolig dag på campingen i dag. Først tok alle mann en dusj. Det var fullstendig bortkastet. Med godt over 30 grader var det ikke spor igjen av den dusjen etter fem minutter.

Mormor, morfar og tante ankom. Stor gjensynsglede og Yme kunne snakke uavbrutt om Pokemons leeeenge da både mormor, morfar og tante nå har hatt flere dagers ferie fra ham.

Planen var jo å kjøpe en elektrisk grill. Morfar og Henning dro på grilljakt mens vi andre gjorde unna obligatorisk minigolf. Vi hadde hele banen for oss selv, ingen andre er så gale at de holder på med slikt i sånn varme.

Dis holdt “øynene på ballen” og storspilte. Yme holdt tellingen og vi andre hang hesblesende på.

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0485.mov

Etter golfen var vi søkkvåte av svette og tørste som en gjeng skibsbrudne i sahara. Dis strenet av gårde til baren og så ut som om hun hadde stamplass. Kelneren gav henne sugerør og der satt hun. Alene. Vi andre satte oss ved et bord.

Jakten på elgrill ville ingen ende ta. Hverken Jula, biltema, plantasjen, elgiganten eller noen andre hadde slikt å oppdrive. Ferden gikk langt og lengre enn langt. Stakkars morfar trodde vel han aldri fikk se campingen igjen.

Vi andre dro i bassenget. Yme kan nå nesten svømme, Dis trøstet seg med den lille sklia da noen idioter har satt seksårsgrense på den store rutsjebanen. De har aldri møtt en nordnorsk furie. Sånne teite regler.. her har man vitterlig blitt stor jente og så får man ikke rutsje ned fra et tårn en gang.

Dog var den lille (bittelille) sklia morsom den og så det gikk greit.

Det ble ingen grill. Elgrill er ikke å oppdrive. Ei heller om du er villig til å betale dyrt og kjøre langt. Så da ble det middag på campingens resturant. Etterfulgt av litt trening.. nå er det vannblemme og hudløse sår i håndflaten og fargelegging av Pokemons i stedet. Entre-hinder i grovt treverk er altså ikke det beste å trene i. Men bra for styrken og selvbeherskelse og seigpining da. “Æ prøva å fortsætt to tel ætter at det gjør vondt og ein tel ætter at dæ gjør kjæmpevondt!”

I morgen tror jeg det blir en tur så shoppingsenter. I allefall for noen av oss. Og klesvask. Henning fant endelig vaskemaskinen her på campingen. Den surrer og går as we speek… greit å vaske etterhvert.