15109425_10154538725265325_8093382561036746153_n

Hei!

I dag er det første søndag i advent, og i her i huset er det faktisk avslappet stemning. I og med at jeg går rundt med en vaktradio var alle lys montert forrige helg så i går ettermiddag (da klarte vi ikke å vente lengre) ble huset flombelyst og det glitrer i både stjerner, staker, juletrær på veggen og istapper fra verandaen. For første gang på ni år hopper vi over julegrantenning i lysløypa siden jeg ikke orker å stå der oppe om fagalarmen skulle finne på å gå. I stedet starter vi tidlig med lussekattbakingen. Lussekatter er det beste Yme vet så det bruker å bli noen runder i løpet av desember. Og med egen Chef i huset går det bra selv om jeg plutselig må ut.

Men siden vi nå nærmer oss 1.desemer med stormskritt vil jeg dele en liten teaser på årets julekalender med dere.
Jeg er så heldig å få være en del av et flott bloggnettverk. Vi er 11 bloggere i ulik sjanger, og i år har vi laget en felles kalender til dere. Så for å være med og være sikker på at dere får med dere alle lukene så vil jeg anbefale dere å følge alle de andre bloggerne på deres Facebooksider også. Da slipper du å gå glipp av noen luker! Her er lenker til alle sammen:

Kalenderen starter 1. Desember så følg med. Her er virkelig noe for ALLE!

3 Kommentarer on Julekalender hos Inspirabloggerne!

Stengt for kommentarer.