Hei.

Kvart på sju sto Henning opp. Kvart over sju var bilen levert på Volvo. Og mens vi nøt en rolig morgen i skyggen utenfor vogna og en etter en av ungene våknet til liv, ringte Volvo og sa at bilen kom til å være klar før stengetid.

Feilen var en slange som kjølte ned turboen. Den hadde sprukket. Ny del var på vei fra Oslo.

Så da brukte vi dagen på skogsmuseet. Fint sted. Et akvarium, masse utstoppede dyr å se på, masse interessante ting om skogbruk. Flott resturant med god mat og nok isbiter. Og flotte hinderløyper i lekeområdet ute. Anbefaler virkelig folk å stoppe på Elverum og ta turen innom.

Henning og ungene pleier å erte meg. Mulig jeg skulle hatt briller. Jeg bruker å ta litt feil når vi ser dyr langs veien. Hester blir elger, katter blir oter, ender blir til høns. Så jeg sto der i utstillingen og lurte på hva vi egentlig så på. Det lignet jo veldig på en katt. Vanlig norsk huskatt. Men en katt er jo ikke akkurat et skogsdyr. Så muligens det var en minigaupe. Eller et ukjent kattedyr fra de indre skoger i Hedemark. I allefall er det sikkert ikke en katt sa jeg. Eller er det det?

Jeg måtte lese på skiltet. Norsk huskatt…

Etter at vi var mette av både opplevelser og mat ruslet vi tilbake til campingen. Jeg og jentene badet, Yme lekte med Pokemons og Henning… Henning hentet bilen! Dagens blomst går til Volvo på Elverum som hadde den fiks og ferdig før stengetid.

Så da var vi på vei mot Setskog. Og usle to timer senere var en lykkelig Dis og en lykkelig mormor gjenforent.

Kvelden ble brukt til brettspill. Jeg har en teori om at unger som fra de er små må spille etter ordentlige regler også lærer seg tap og vinn med samme sinn. Det har fungert godt frem til nå. Dis ser ut til å være av et annet kaliber. Stor lykke når det går bra…. ikke så stor når det ikke går hennes vei… men man kan jo alltids hjelpe en terning som ikke viser det man trenger…?

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0225.movhttps://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0228.mov

I morgen blir det full avslapning og bading i Setten. Kanskje ikke så spennende, men det er ferie!

1 Kommentar on Volvo leverer varene…

  1. Her skånes ingen når det kommer til spill – alder er totalt underordnet. Nesten i alle fall. :o) Da jeg traff min kjære da ungene var 5 og 7 år gamle og vi spilte Ludo sammen satt han bare aldeles sjokkskadet og så på at jeg slo inn ungenes brikker med stor skadefryd… Ungene hevet ikke et øyenbryn heller – vi leker ikke spill i vår familie!

Stengt for kommentarer.