Hei.

Vi ankom campingen i Skellefteå halv to. Da var det jo en stund siden frokost.

Men viktige ting måtte gjøres. Det er høst. Så resepsjonen har stengt i helgene. Det betydde at eneste sjanse til minigolf var her og nå.

Så mens Henning og morfar monterte fortelt spilte vi andre minigolf. Undertegnede gruste de andre..

Så skulle vi pante tomgods. Svenske brusbokser samlet sammen over et ukjent tidsrom skulle endelig returneres. Vi satte kursen mot köpcentrum..

Mens jeg, Henning og morfar satte ny rekord i panting, hele 708 kroner (!), gikk de andre på Waynes coffee.

Så skulle vi spise middag. Først prøvde vi oss på cafeen ved Ica. Pizza, hamburger og pølser. Isa nektet. Hvorfor alle menyer må bestå av de tre tingene hun ikke vil ha er henne en gåte.

Vi kjørte til kroa på andre siden av veien. Den stengte akkurat når vi kom.

Da kjørte vi til sentrum. Fant et kjøpesenter. En resturant. Kjøkkenet stengte om fem minutter.

Det lå en resturant i kjelleren. Med treretters middag og vinmeny. Et blikk på Dis som klatret i vinstativet og Yme som stupte kråke under menyskiltet var nok til at vi snudde.

“Texas steakhouse” ligger rett opp her og til venstre.”

Rett opp og til venstre var fem kvartaler. Morfar har ikke trimmet så mye på flere år. Utmattet av sult haltet han inn døra. Yme segnet om på gulvet. Dis erklærte at vi var ute etter MAT!!

Fullt og ikke et eneste bord ledig. Kelneren så fortvilet ut men selv om Yme lå og krøllet seg rundt bena hans og fortalte at han var så suuuuuulten hjalp det ikke. Morfar begynte å tro at enden var nær og at mat kun var et vakkert minne, mormor begynte å bli sur.

Redningen ble “Dallas” Der hadde de pizza, hamburger og til Isas noe dempede fornøyelse nachos.

Jeg funderte lenge på om jeg skulle velge bbq eller tacopizza. Valgte det siste. Skikkelig tabbe. Henning bestilte den jeg ikke tok. Den var bare himmelsk mens min var en bunn med salat og salsa.

Men morfar ble mett, Yme spiste to biter og Isa slapp å spise hamburger.

I morgen blir det hjemmelaget i vogna..

5 Kommentarer on På leting etter mat..

 1. He, he man kan bli desperat av mindre, om man er uten mat, mener jeg 😀 Og, jeg er litt enig med Isa ang mat, altså.Hvorfor i alle verden skal menyen knyttet til noen enkle retter 😀 Her spiser nemlig ikke poden noe med kjøtt, – selvpålagt avhold, og da er det jammen få steder som har pizzabunn med ost 😀

 2. Det ingefærølet der er kjempegodt – vi pleier innimellom å ha varianten med alkohol. Mmmm… Kjenner igjen jakten på mat da ungene var yngre og jentungen var enda mer kresen enn i dag.
  Anne Berit Vil gjerne at du leser denne blogposten Oppsummering løping augustMy Profile

 3. Ha ha! Jeg må flire litt og!
  Altså, når jeg ikke får mat … Da er det bare å passe seg!
  Enda godt dere alle fikk noe mat i magene selv om det kanskje kkke var det beste dere hadde spist, håper hjemmelaget pizza er en suksess! Bruker å være der 🙂
  Fortsatt god siste-helg i vognen!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Middag med ordfører’n, Eskil Holm og Klatremus! (En heeelt vanlig fredagskveld…)My Profile

Stengt for kommentarer.