Hei.

Planen var å være hjemme fra jobb fire, Hemming skulle da ha pakket og ha vogna klar så det bare var å suse i vei mot søta bror..

Det holdt nesten. Jeg var i allefall hjemme halv fem. Der lå tre unger henslengt i hver sin stol, men hver sin iPad og hadde all verdens tid. Ingen sekker var pakket ut, matbokser fortsTt fulle av rester.

Henning hadde kranglet med et sykkelstativ og en takboks og ikke rukket å pakke mer enn 20% av lista.

Men vi kom oss avgårde. Halv seks var vi klare som egg og rullet bort fra huset.

Men jeg må si det bekymrer meg litt.. fra baksetet kom følgende fra Eir.. “pappa, husket du å tømme barskapet i vogna, du kan jo ikke ha masse sprit med inn i Sverige”

Nå var ikke det barskapet veldig fullt, men at ungen er bekymret for om vi får med kvoten tilbake.. det kan kun skyldes en ting. At det skal lages rødvinssaus utover høsten.

Planen var egentlig å spise på Fauske. Men når vi kom til Fauske sov både Yme og Dis så da ble det kun en kjapp innkjøpsstopp på Rema. Plukket med meg denne lekkerbisken her som opptil flere har bedyret er innmari god og verdt å kjøre ekstra til Fauske for å kjøpe..

Jäklar sier jeg bare!! Den osten lukter lenge før du har åpnet den. Nå liker jo jeg sånne oster. Det er veldig godt på kjeks og diverse. Men altså, når kjøleskapet etter fem minutter lukter som en, ja hva skal man si da, råtten ost.. Henning var mildt sagt ikke begeistret.

Mormor og morfar ventet i Saltdal. Det ble kveldsmiddagsmat på kroa.

Vi møtte ingen biler opp junkerdalen. På grensen regnet det i strie strømmer så vi kjørte litt til.

Sverige er ikke så gode på rasteplasser. Så nå har vi altså campert på parkeringsplassen til butikken i Jäckvik. Ungene fant roen, mormor og morfar har fått køya fremst og sover i skrivende stund. Jepp, vi liker fortsatt camping..

Og osten er pakket inn i trippel plast og skal nytes i forteltet i morgen kveld..

3 Kommentarer on Avgårde etter ruta.. sånn ca.

  1. flere bruke å fricampe ved en parkeringsplass lite utafor jackvik.. like før du kommer inn. ligger det et lite vann på høyresida av veien med en stor parkeringsplass. den er tilrettelagt for camping og fisking. gapahuk med bålplass og uteterraser for fisking. stoppet der i sommer sammen med flere andre. koselig

      • Hehe! Vi var ikke klar over den vi heller før vi plutselig så den. Geit område å campe i, selv om den gjerne kunne vært litt lengre unna veien. Flere som campet der da vi var innom. både bobil, campingvogn og telt.

Stengt for kommentarer.