Hei. 

Det ble en lang dag i dag. Jeg tror jeg har brukt det meste av de ressurser en legevaktslege på vakt i distriktsnorge kan bruke. Alt fra hjemmetjeneste, sykehjem, ambulanser, helikopter, drosje, naboer, amk, legevaktsentralen, familiemedlemmer og mange fler. En lang dag.

Middag ble spist klokken 22:41. 


Men for å trekke tråden fra i går. Ungene har hatt en grei dag de. Var med faren til byen på shopping. Eir har fått Sofie hjem og sammen var de barnevakter i kveld. 

Yme mener bestemt at når det ikke er voksne hjemme så bestemmer alle barna like mye. Barnevaktene var ikke av samme oppfatning. Yme er ikke den som gir seg.. men når jeg og Henning kom hjem sov Dis og Yme var lagt seg. 

I morgen skal de styre hjemme. Eir og Sofie. Kjøttkaker ligger klar på benken. Jeg har stor tro på at de klarer det. Yme har, om enn noe motvillig sagt at han i allefall ikke skal starte kranglene. En ny Playmobil står klar til bygging og flere pokemons skal tegnes. Bare de store jentene lar ham være i fred skal han klare seg fint uten foreldre en dag. 

Fredsmegleren Isa fikk med overnattimgsgjest fra byen. De ble sminket før sengetid og det meste av den sminken ligger nå i dymetrekket for den vasken der absolutt all sminken skulle tas bort… den vaskem tror jeg var litt kjapp. Men de har lovet å hjelpe til i morgen. 

Eir og Sofie ser ikke mørkt på morgendagen. Bortsett fra den delen der de må stå opp. Siden jeg ikke gadd å gå ned trappa ringte jeg Eir på facebook.. Etter ansiktsmasken å dømme har de en helaften for å samle krefter til i morgen. 

Etter arbeidstid kommer bestemor til unnsetning. Jeg satser på at morgendagen ikke blir som i dag og at jeg kommer hjem til fredelige tilstander, unger som smiler og fortellingen om at det ikke har vært en eneste krangel hele dagen..

Man har i allefall lov å drømme.. 

Hvordan løser dere uka med planleggingsdager i barnehagen?

8 Kommentarer on Kvelden før dagen.. planlegningsdagen…

  1. Hos oss starter skoleåret med 2-3 planleggingsdager. Jeg løser det alltid med å ha sen ferie. Vi har heldigvis forskjellige preferanser ang ferie på jobb, så det bruker å løse seg greit. Men jeg synes tidspunktet for dagene er litt krøkkete plassert, folk har jo akkurat kommet tilbake på jobb før de må ha fri (eller hjemmekontor).

  2. Her er det ikke planleggingsdag i BHG før i september, så da får vi se hva vi gjør:)
    Jeg jobber i samme barnehage, så håper på noen snille besteforeldre😁

Stengt for kommentarer.