Hei.

De siste dagene må jeg si at har vært litt forvirrende. I går hadde jeg to møter satt opp i timeboka. mandag kveld skulle jeg bare dobbeltsjekke slik at jeg ikke satt og forberedte meg til feil ting.

Etter den dobbeltsjekkingen var jeg en smule forvirret over at jeg hadde plassert disse møtene i går for det ene møtet skulle jeg ha vært på forrige fredag og det andre er det ikke fastsatt dato på.

Vel, det jeg var sikker på var at Eir skulle til tannlegen i går morges. Det var skrevet sirlig opp både i digital kalender og i min handskrevne bullet journal.

Jeg skulle jo på jobb, Henning var i Trondheim, så tante som er her på vinterferie skulle følge min eldste håpefulle.

“du altså! Hun har time 21 MARS… Men de tar henne i dag så det går greit.”

Jo, jo det er altså greit med alt som er gjort.

Videre fortsatte dagen med at jeg måtte avkrefte ville rykter om min egen graviditet. Jeg er altså ikke gravid selv om rotet rundt gårdagens dato skulle tilsi at det minst var ventet trillinger.

Dagen i dag måtte bli bedre tenkte jeg. Laget meg en god matpakke i morges som jeg la i sekken. Og kjørte fra sekken hjemme. Etter en ekstratur hjem for å hente sekken, og matpakken kom jeg på kontoret for å oppdage at nøklene hang igjen hjemme. Heldigvis har vi ekstranøkler.

Dog må jeg si at jeg veide opp for min bommullshjerne senere på dagen. Jeg fikk blærescanneren til å virke. Pluggen sto opp ned. Jeg snudde den og voila. Man må ta med seg de små seierne her i livet. Og jeg kom i tide til kontaktmøte for Eir.

I kveld har jeg bakt en Pavlova til karnevalet på skolen i morgen og poppet 10 12-liters kaseroller med popkorn.. Og jeg lurer innmari på hva jeg har glemt. Det eneste jeg er sikker på er at det er noe.

PS: husk min giveaway på bloggens facebookside og på instagram.

2 Kommentarer on Forviklingar…

Stengt for kommentarer.