Hei.

I går hadde jeg bursdag. Bursdag er en trivelig sak. Sånn bortsett fra at man blir så ulidelig gammel da. Når skjedde egentlig det? 38 år????? Kan umulig stemme. Jeg som akkurat var 25 og hadde funnet mannen i mitt liv… Nå sitter jeg her, eldgammel…

Vel, bursdagen ble riktig hyggelig. Jeg hadde min søster her på arbeidsleir på formiddagen slik at 150 vårruller ble rullet og gjort klar for etegilde på kvelden.

Så fikk jeg kort fra ungene som de hadde laget selv. Barnehage og SFo er en fin ting. Lar unger får lage så mye fint! Og gaver fikk jeg. Fra ungene fikk jeg en julekrybbe. Som jeg hadde ønsket meg. Kjempefin. Med lys og greier.  Fra svigers fikk jeg en bordgrill, fra søster og svigerbror en kjempefin lysestake og fra Henning turbukse fra Bergans.

Mamma og pappa kom og gaven var å sove lenge, lenge, helt til jeg våkna i dag… Og på toppen av det hele, jeg laget en Pavlova som ble bortimot perfekt! I følge Isa var “denne kaka så god at jeg faktisk nesten må spy!” Så da så.

Trivelig selskap og gode vårruller. Alt i alt en veldig fin dag.

Bursdagsselfie fra verandaen ble det også. Selv om himmelen i dag var en smule penere.

Planen i kveld var å kose meg med Mac’en min og skrive et langt, morsomt og strålende innlegg om 2013.. Vel, Yme er syk. Feber og greier. Oppdaget det etter at han hadde ligget våken og snurret i senga en times tid i går kveld. Og så var han våken hele, og da mener jeg hele natta.. I dag har han vel sovet en time slik at når vi la ham i kveld trodde vi han kom til å sove som en stein. Og det gjør han jo, når noen sitter ved senga og holder ham i handa eller jeg sitter med ham i fanget.. Så sånn er det..

Så kavalkaden over 2014 får vente.. men den kommer. Kanskje i morgen..

10 Kommentarer on Bursdag..

 1. Igjen, gratulerer! 🙂 Så kul som du er kommer du til å være ungdommelig også som 70, så det er ingen fare 🙂 Og god bedring til lillebror..!

 2. Igjen, hipp, hipp, hurra! Synes både du og himmelen tar dere godt ut på bildet jeg..
  Så kjedelig med sykt barn, men sender healende tanker ( leste at tro kan flytte fjell ) og god bedring til Yme. Klem!

 3. Gratulerer med overstått. 🙂 Ulempen med å ha bursdag, er at man blir et år eldre for hver gang. Hvis det er en trøst, så er jeg tre år eldre enn deg. God bedring til Yme.

  Cecilie

 4. Gratulerer med overstått:)
  Og jeg ringer deg sånn rundt første eller andre helga i mai – da skal jeg ha konfirmasjon og den kaka di så vannvittig god ut!!!

  bursdagsklem
  Hanne:)

 5. Grattis med dagen som var!
  Gratulerte deg vel på instagram, tror jeg, men hurra her også:)

  Jeg har aldri helt fått sansen for den der pavlova-kaka, men jeg liker jo pynten veldig godt!

  Og god bedring til lille søte Yme!

Stengt for kommentarer.