Hei.

Sverige er snodig. Lørdag ettermiddag stenger alt av butikker i sentrum klokka fire.. sært for nordmenn som er vant til en noe lengre åpningstid på kjøpesenterene.

Søndag er derimot alt av litt størrelse åpent. Rett nok bare til fire, men vi fikk handlet både store tåteflasker og Pepsi Max med ingefærsmak i tillegg til litt kjøtt til fryseren.

Dagens høydepunkt var alikevel Eddahallen med sitt badebasseng. Det var bølgebasseng, lekebasseng og hinderløype. Ungene var fornøyde og Isa var igjen et lykkelig barn. Dis har virkelig funnet ut at vann er omtrent like morsomt som klatring og har ingen tanke for at det å svelge syv liter vann utgjør en ikke ubetydelig sjanse for sendrukning.

Middag ble det også. Biff. Og spearribs. Isa var fornøyd.

En liten tur innom lekebutikk ble det også. Isa satt tre dager til ende og puslet et bilde med 500 biter forrige uke. For å oppdage at esken kun hadde 499 av dem. I dag ble et på 1000 og et nytt på 500 kjøpt inn. Yme kjøpte seg et nytt spill. Hvem kunne trodd det.. Dis kjøpte seg ponnyer.

“Mamma? Har du tatt noen bilder til bloggen i dag?”

Nei, det hadde jeg faktisk ikke. Så da ble det Isa med sju ferdigfriserte ponnyer. Og en Dis som var mer opptatt av å spise opp Eir sitt sure godteri enn å bli med på bloggbilde..

Og så må jeg ha med et siste bilde. For vi fant jo isbjørnen vår. Stakkarn har ligget i en benk, glemt og forlatt. Vi har jo Polar-vogn. Også kalt isbjørnvogn fordi det er er en svær isbjørn på rumpa. Nå også i vinduet.

1 Kommentar on Søndag i Skellefteå

  1. Takk for denna – ja det er mye snodig i det svenske land 🙂
    Edda hallen er en opplevelse også.
    Og nå isbjörn i vinduet 🙂
    Toppers Laila! Fin Henning på bilde der.
    Og disse barna deres de ble jeg jammen glad i en flott firklöver 🙂

Stengt for kommentarer.