Hei!

Jeg har egentlig ikke troen på nyttårsforsetter. Men i år har jeg faktisk et! Jeg skal få liv i denne bloggen igjen. Jeg har ikke helt bestemt form og farge enda, men den blir nok godt gjenkjennelig og ganske lik som den har vært.

Det har nesten vært et år uten blogg. Og jeg har savnet det. Og tenker at jeg trenger denne bloggen. Og jeg håper noen der ute har savnet den også.

Sosiale medier har nesten ikke plass til blogger lengre. Det foregår på snap og insta og sikkert noe jeg aldri har hørt om. Blog blir for langsomt, man må lese, tenke, fordøye. Enklere med snap og tik tok. Der videoer bare flimrer forbi.

Men det får så være. Et sted får ting gå litt sakte, og bildene stå i ro. Og det blir her.

Så da håper jeg at vi slår følge gjennom 2022. Den første dagen kom med lys himmel, spilling på switch, en tur på skøyteisen, taco til første episode Mesternes Mester (fast tradisjon) og tidlig kveld.. i morgen har svigermor bursdag. Så da slipper vi å lage middag.

Vi blogges!

7 Kommentarer on 2022 er her!

  1. Koselig at du e begynt å blogge igjen 😊Gratulerer med dagen til din svigermor 🇳🇴

  2. Bra med blogging igjen! Eg liker lengre tekstar eg kan lese utanfor facebook – sjølv om eg gjerne åpner dei der.

    Vi såg også Mesternes Mester. Ungene var sjokkerte over skøytegåing utan hjelm, og fekk enorme auge då eg fortalde at eg fekk min første sykkelhjelm som 15-åring (då eg starta som avisbod og mamma meinte det var lurt med hjelm sidan eg var ute frå klokka halv fem). “Sykla du ikkje før du var 15???”

Stengt for kommentarer.