Hei.

//innlegget inneholder reklame for famme.no//

Vi våknet, eller det vil si, Dis vekket oss til strålende solskinn. Og siden vi ikke hadde med oss rumdstykker måtte vi vente på at butikken skulle åpne før det ble frokost.

Butikken solgte kuleis. Så Dis beviste en gang for alle at en kuleis med tre kuler ikke er noe problem for en skolestarter. Frokost i tillegg derimot.. det blir ALT for mye å forlange av en liten kropp.

Videre var stranden stor og fristende! Personlig synes jeg badetemperaturer der isbiter kan holde fast form lenge ikke er så fristende, men ungene har en helt annen oppfatning. Dis har funnet ut at hun MÅ lære seg å svømme før skolen begynner til høsten. Å lese derimot, det kan godt vente. Så hun plasker og dukker med stor iver. Heldigvis har hun storesøstre som hæler seg ut i isvannet.

Jeg fikk tvunget Isa til å ta bilder av meg. Det er ikke lett å være influencer når det alltid skal være en kamp å bli tatt bilde av. Bildene ble brukt til å fremme samarbeidet jeg har med famme.no. På kvelden tok jeg en løpetur langs stranden. Både shorts og topp satt perfekt også ved trening. Shortsen heter gym shorts og t-skjorta er i den fantastiske serien refine. Utrolig lette og myke i tøyet. Beste t-skjorta jeg har.

Vi gjorde et bytte av unger. Isa dro til Inndyr og Eir kom til oss. Svigers kom og vi brukte både grill og airfryer. Airfryer er det beste som har hent vårt kjøkken. Den kan brukes til alt! Og kommer til å være med i vogna.. alltid!

Dis fikk nye venner, sykkelløp ble til krasj og årets første blodbad var et faktum. Men Frost-plaster løser det meste. For ikke å snakke om dagens sjette is. Dis har i deg hele komprimert en hel sommer inn i to dager nå.

Yme fikk også besøk. Og mens vi nøt levende musikk ute på samlingsplassen ble det spilt switch i vogna. Naturligvis etter et kveldsbad. Dis kan tross alt ikke svømme enda…

På onsdag er det meldt regn. Det gjelder å nyte. Og jeg tror ærlig talt ikke vi kunne klart å putte mer nytelse inn i denne dagen om vi ville.

1 Kommentar on For en dag.

  1. Så herlig med unger og sommer. Virker som de har det veldig godt for tiden og enda bedre at mammaen har litt tid til å være mamma. Jeg beundrer deg for den jobben du har og ditt mot.

Stengt for kommentarer.