Hei.

Det har kommet en ny campingplass i Gildeskål. I Stovika. Storviksanden camping heter den.

Som de strategiske planleggere jeg og Henning er booket vi helgen mer som et innfall forrige søndag.

Så kom vi på at jeg jo hadde lovet Yme å feire en meget forsinket bursdag med klassen på fredag. Fra seks til åtte for at jeg skulle rekke å komme hjem fra byen.

Men det løste vi. Henning, Dis, Isa og svigers dro avgårde med vogna klokka to for å plassere den og sette opp fortelt. Eir ble hjemme for å organisere bursdag til jeg kom hjem.

Det ble en strålende bursdag. Og da den var ferdig pakket jeg og Yme klær og kakerester og satte snuten mot vogna..

Enn Eir da? Det lurer du sikkert på. Jo altså, i løpet av uka kom vi jo også på at Eir skal stå på stand ved butikken hjemme i morgen. Valgfaggruppen som har arbeidslivsfag eller hva det nå heter skal selge dobomber, bivokspapir og kokosboller. Alt hjemmelaget. Så Eir fikk overnatte hos en venn, vi kjører hjem i morgen og ser på salget og tar henne med tilbake til vogna..

Man skulle tro det holdt med logistikk med dette. Men nei. Vi kom jo til slutt også på at Isa skal reise på leirskole søndag morgen. Så når vi kjører for å hente Eir i morgen blir Isa med og overnatter hos de som skal kjøre dem til ferga på søndag.

«Hvorfor i all verden planla dere å campe denne helga??» Eir var en smule oppgitt over sine foreldre. Så mye styr. Vel, heldigvis er Storvika 20 minutter hjemmefra. Og vi har campingabstinenser. Det er nydelig vær og en enorm strand. Og Dis er lykkelig.

Så nå har jeg og Henning vært på grensen, ved den vakreste veidoen i verden (påstår enkelte) og tatt bilder av midnattsolen, jeg har gått tur og Dis, Yme og Isa har badet. Campingsesongen er sparket i gang og selv med litt knotete logistikk så blir dette ei super helg.

I morgen har jeg et mål om å få med minst en av de andre opp på en fjelltopp for å se midnattsolen. Håper jeg lykkes. Svigers kommer på grilling og sommeren er her. Og plass 8 passer oss perfekt så jeg tror det blir flere helger her..