//Annonse//

Hei.

Jeg er jo strengt tatt av den oppfatning at man kan trene i hva som helst og i allefall i hva man vil. Personlig så vil jeg jo ikke anbefale trange dongeribukser og tjukk ullgenser, men funker det for deg så be my guest.

Selv har jeg jo etterhvert kommet meg inn i treningstights. De fleste er trygge og sorte på farge, det skal jeg innrømme. Og store t-skjorter.

Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått et samarbeid med Famme.no. På deres hjemmeside finner du et bredt utvalg av treningsklær. Jeg har prøvd en del av dem og jeg trives godt i dem.

Jeg har til og med kommet ut av de store t-skjortene jeg har gjemt meg inni. Og trygt plassert hjemme i gangen har jeg trent foran speilgarderoben og faktisk klart å se på meg selv under øvelser for å se at jeg gjør øvelser riktig.

Akkurat nå er det 40% avslag på seamless treningstøy. Med 20% på toppen av det blir det jo en ganske hyggelig pris.

De helt nye modellene med ordentlig kult mønster er til introduksjonspris nå. Jeg synes de er så fine!

Så ta en titt inn til Famme.no, og om du handler noe så husk å bruk rabattkoden for en litt billigere handel.