//Annonse//

Hei.

Jeg hadde planer for forrige uke. Mandag skulle jeg og Heidi trene i byen. Ei ordentlig økt for å runde av desember. Egentlig hadde jeg også tenkt meg en runde på treningssenteret her også før jeg ringte jula inn.

Men så ble jeg jo forkjølet. Og selv om jeg ikke skal påberope meg at jeg var sengeliggende så var ikke formen på noen måte på topp. Og å dra ut av huset utgikk jo. I allefall til negativ koronatest forelå og snørret var på retur.

Så kom julaften og late dager på 1. og 2. juledag. Så i går var jeg faktisk en smule abstinent på å få bruke kroppen. Treningssenteret var stengt, men jeg har flyttet elipsemaskinen min inn på vaskerommet.

Og gangen nede er jo ryddet til jul så jeg hadde plass nok.

Så da ble det både ei ordentlig økt på elipsemaskinen først og styrke etterpå.

Sist jeg og Heidi trente sammen holdt tightsen min på å ramle av da jeg var på tredemølla og Heidi kjeftet på meg for hun klarte ikke å se hvordan jeg brukte ryggen når hun instruerte i øvelser fordi t-skjorta var mer som en sekk. Så jeg investerte i ny tights og t-skjorte fra Cellbes rett før jul.

Tightsen var veldig god. Den kan nok også brukes ute på denne tiden, for den har børstet stoff innvendig og refleksmønster på siden. Men det gikk helt greit å trene inne med den. Den strammet og holdt inne der den burde, men føltes ikke trang og ubehagelig på noe vis. Den har praktiske lommer på hver side der man kan stikke unna mobilen om man jogger. Cellbes har den i alle størrelser fra 34-62 så denne kan alle skaffe seg.

T-skjorta er god å ha på. Den puster. Og faller fint synes jeg.

Jeg kjøpte meg også en annen treningsbukse. Den finner du her. Jeg har ikke fått prøvd den enda, men i morgen planlegger jeg en ny økt på vaskerommet, så om du følger meg på insta har du mulighet for å se den.

Akkurat nå er det romjulssalg også hos Cellbes. Mange gode tilbud. Se selv, så slipper du å ta mitt ord for det.