//Annonse//

Hei.

Siste uka før jul i år ble roligere enn jeg hadde sett for meg. Egentlig skulle jeg jo på jobb til og med lillejulaften.

Men så ble det snørr i nesa og rusk i halsen så da ble det koronatest og hjemmetilværelse i stedet.

Koronatesten var som ventet negativ, men man kan uansett ikke jobbe med forkjølelse, så brød og vørtebrød kom på plass i fryseren, eggesalat og italiensk salat var ferdige en dag tidligere enn normalt og på lille julaften var det i bunn og grunn bare en rød duk som manglet og aspik som skulle i forma.

Lille julaften er en sånn dag der det er litt vanskelig å finne klær synes jeg. Man vil være litt fin, for det er jo straks jul. Men så må det være litt praktisk for lille julaften inneholder unektelig litt kjøkkentjeneste.

I år synes jeg at jeg traff ganske bra. Ny bukse fra Cellbes. Veldig god å ha på. Holder inne det den skal, men strekker seg slik at den ikke føles trang. Den er på salg akkurat nå! Og finnes i størrelser fra 36 til 52. Trykk på lenken så kommer du rett inn på den.

Blusen kan du variere armlengden på. Kan gå for hverdagsbluse, men passerer også på kveitemiddag hos svigermor på en lillejulaften og er god å sitte i sofen og se grevinnen og hovmesteren med. Akkurat den jeg har på meg er utsolgt, men denne her er veldig lik. Cellbes har mange bluser og overdeler som er fine. Det er bare å velge og vrake og nå begynner også så smått nyheter for våren å sige inn. Litt tidlig å tenke på vår midt i jula, men det skader jo ikke å stille forberedt.

Det ble lillejulaftens kveld og Yme lo så han gråt til grevinnen og hovmesteren. Vi fikk nye tips til riskremen av Helstrøm og julemusikk satte stemningen.

Du skal senere få en stemningsrapport fra senere i julen..