Hei.

Lørdag morgen. Dis våknet allerede klokken fem og oppdaget at de håpløse rampenissene hadde tegnet en bart midt i fjeset hennes. Med tusj. Som krevde veldig mye skrubbing for å få bort.

Av en eller annen grunn så gjør de rampenissene bare rampestreker mot henne. Forledendag hadde de tømt klesskapet hennes.

Jeg prøvde å si at det sikkert er fordi de liker henne best, men hun trodde ikke det etter at de spiste opp alle smultringene. For det ville ikke noen som likte henne gjort.

Desember er fylt av magi for de som vil de den. Jeg hadde et mål i år. Være ferdig med pynt og rydding av hus til første søndag i advent slik at desember kan fylles med kos.

Lange lørdagsmorgener med julefilm. Bake pepperkaker og lussekatter. Pakke gaver.

Jeg klarte det ikke helt. Det er fortsatt tre esker med julepynt å sette rundt. Men vi så julefilm i morges, og nå skal vi bake. Så planen har gått sånn nesten bra.

Noen mener man ikke skal ha ferdig pyntet jul før lille julaften. De skal få lov til det. Jeg vil heller nyte jula i desember og helt til trettende dag. Det er nok år å ta av resten av året der det ikke er jul.