//Annonse//

Hei.

Det er første søndag i advent. I dag tente vi både adventslys og julehus. Det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg.

Med korona og anbefalinger om å ikke gå for mye i butikker så har jo Black Friday i år blitt både Black weekend og Black week. Og enda er det en time igjen. Klikk deg inn hos Cellbes og se hva de har på tilbud. Det er helt opp i 70%

Jeg hadde lyst til å vise dere litt hvordan mine siste kjøp hos Cellbes har laget julestemning i hjemmet her.

Jeg kjøpte nemlig sengeklær og nisser med lys. Det å lyssette et soverom er ikke så lett. Og av og til er det jo hyggelig å se hverandre på kvelden og ikke samtidig ligge i flombelysning fra taklampa. Da var disse nissene her perfekte. Det er litt vanskelig å få et godt bilde av lyset de gir. Men det er mye finere enn jeg får til på foto.

Sengesettet kjøpte jeg også på Cellbes. Når jeg var inne og sjekket nå så var de dessverre utsolgt for akkurat den typen. Men de har mange andre sengesett! Sengesettet er veldig mykt og varmt. Perfekt for en vinternatt. Jeg har kjøpt mange sengesett hos Cellbes etterhvert og jeg har alltid vært veldig fornøyd. Klikk deg inn og se. De har noe for enhver smak. De er romslige i størrelsen. Jeg har kjøpt de som er 210 og selv etter en runde i tørketrommelen passer de våre dyner på 220.

Så bruk den siste timen av Black weekend inne på Cellbes. Følg gjerne linken fra min side her.