//Annonse//

Hei.

November har rast avgårde. Nå nærmer 1 desember seg med stormskritt, i går kom “den store kassen med julepynt” ned fra loftet. I realiteten er det vel mer en tjuetalls esker.

Forrige uke kom med en forsmak på vinteren. Jeg har egentlig ikke prøvd meg på så mange uteklær fra Cellbes før. Men nå har jeg hoppet ut i det og kjøpt meg en dunjakke derfra.

Cellbes har et stort utvalg av jakker. Og nå er det Black Week og 30% på et utvalg jakker. I to dager til kan du velge og vrake i jakker på tilbud.

Jakken som jeg kjøpte meg er en kort boblejakke. Den er varm og den har hette med fuskepels. Den har en god, litt høy hals som gjør at du ikke får den iskalde vinden ned hverken i nakken eller fremme.

Om man ikke liker hetter, eller den er litt i veien så er den enkel å fjerne, det er trykknapper som holder den på plass. Men en ekstra tøybrett som gjør at det ikke blåser inn der man fester hetten.

Den har to lommer fremme med knapping. I tillegg er det knapp i siden som gjør at du kan regulere innsvingen og dermed formen på jakken.

Jeg liker armene spesielt godt. Ribbestrikk som tetter godt rundt handleddene uten at den synes fra utsiden.

Og en snedig liten detalj. For om du nå har glemt refleksen hjemme så er der rett og slett bare å brette opp det ytterste laget boblestoff nede på armen og vips så er refleksen på plass på begge armer.

Cellbes har ikke bare tilbud på jakker denne uka. Topper, undertøy og sengeklær er noe av det du kan gjøre et kupp på. Senere i uka skal jeg vise deg julesengetøyet og de fine nissene jeg har kjøpt til soverommet.

Ta en titt inn. Her finner du både noe til jul til deg selv og også fine gaver du kan gi til andre.