/Annonse//

Hei.

Som dere kanskje husker har jeg fått meg ny yndlingsbukse fra Cellbes. Jeg skrev om den sist.

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg mener med at den kan brukes til alt.

For her ser dere den med en pyntet genser. Genseren har blonder på armene og er ellers veldig myk og god å ha på seg. Passer fint til et middagsselskap med fem gode venner. Og det kuleste: Genseren heter Laila. Genseren finnes i sort og hvitt og du kan kjøpe den her.

Videre så har jeg også kjøpt en skikkelig god hverdagsgenser nå når det er blitt litt høstlig og kaldt. Denne genseren her er ordentlig god og detaljene med de trange armene gjør at man gå med den både på kontoret og videre på foredrag etterpå. (var det jeg gjorde nemlig). Den finnes i brun og hvit og du finner den her.

Tilslutt. Denne buksa fungerer utmerket som kosebukse. Og da må man ha en kosegenser. Og da har du den perfekte kosegenser her. Høy hals, fluffy stoff. Aldeles nydelig å krølle seg sammen i sofaen for en ny episode med yndlqingsserien. Det er egentlig en nattgenser, og det finnes også bukse i samme stoff. Og kommer i fargen du ser på bildet, men også i rosa. Du finner både genser og tilhørende bukse her.

Og bare for å si det. Disse genserne fungerer også fint til andre bukser. Og ei av dem vider jeg dere i neste innlegg. To Cellbesinnlegg på en dag. Det klarer dere.

Og om dere vil se meg i klærne live så har jeg laget en Reelsvideo som dere finner på Instagramprofilen min.

1 Kommentar on Nye gensere fra Cellbes

  1. Hei igjen, noe så lekkert,dette kledde du, uansett hva du har på deg av klær fra Cellbes er dette flott, du er så utrolig flink å finne lekre plagg, du er bare rå,lykke til videre.

Stengt for kommentarer.