//Annonse//

Hei.

Jeg har jo tidligere hatt flere innlegg om min absolutte favoritt capribukse. Den løse, myke deilige.

Så da jeg scrolled nedover buksesiden inne hos Cellbes ble jeg nesten helt i ekstase da jeg fant ut at den nå også kommer som en bukse!

Dette er den desidert deiligste buksa jeg har hatt. Det er med sorgtungt hjerte den nå er lagt i skittentøykurven etter at jeg omtrent har bodd i den i en uke.

Det beste med den er at den kan brukes både som kosebukse, hverdagsbukse og til litt finere lag.

Den har strikk i livet, samt to knapper. Det gjør at den er svært behagelig rundt magen. Den har en fasong som gjør at den sitter løst. Den passer aldeles perfekt til å krølle seg sammen i sofaen med en kopp te. Strammer ikke et eneste sted.

Fargen og stoffet gjør at den sammen med en fin topp helt greit kan brukes i et litt uformelt selskap. Og sammen med litt andre topper er den ei flott hverdagsbukse. Her får du altså virkelig et kinderegg av ei bukse.

Jeg fikk mamma til å prøve den. En time senere hadde hun bestilt en til seg selv. Så denne buksa passer alle generasjoner.

For å si det sånn, jeg blir litt salig av denne buksa. Derav bildet under her.

Jeg har enda ikke helt vennet meg til min egen nye størrelse, så denne buksa her, i størrelse 40 ble faktisk litt stor til meg. Jeg tror derfor at jeg vil påstå at de er litt store i størrelsen. Om du bestiller tror jeg derfor trygt du kan bestille den en størrelse under det du vanligvis bruker.

I tillegg til strikk i livet er det også strikk nede på bena. For oss kortfotede så er jo det alltid en fordel.

Jeg lover, denne buksa kommer du til å elske. Jeg har allerede bestilt meg en til, for jeg må jo ha en på meg mens jeg vasker den andre. Faktisk trenger man ikke andre bukser i livet sitt når man har prøvd denne.

Drømmebuksa er bare et klikk unna. Den finnes i størrelser fra 36 helt opp til 64 så det burde være mulig for alle å finne størrelsen sin. Prisen er 399,- men det vil jeg definitivt si at den er verdt.

Følg gjerne linken her for å se på buksa inne hos Cellbes, og skal du handle der så blir jeg veldig glad om du bruker lenkene mine som vei inn på nettsiden deres. Da merkes klikkene med at de kommer fra meg og jeg får også en prosent av salget.

Toppen jeg har på på bildene er også kjøpt hos Cellbes. Du finner den her. Den har veldig vide armer med stor åpning i sidene. Jeg liker den veldig godt. Den finnes i rosa, lilla, lys blå og sort. Og koster ikke mer enn 149,-

1 Kommentar on Buksa du kommer til å elske! Fra Cellbes.

Stengt for kommentarer.