//Annonse//

Hei.

For et par år siden tok jeg et drastisk dykk ned i undertøyskuffen. Det var en trist opplevelse. Det meste som befant seg der var gamle ammebh’er og truser som også en gravid mage kunne bruke. Morsmelkflekker blandet med ubestemmelige flekker som mest sannsynlig stammet fra gulp var høyst fremtredende. Gjenkjennelig? Med fire relativt tette svangerskap, der man ikke har ork til å gå på undertøyjakt så blir undertøyskuffen slik. Ikke særlig attraktiv når man endelig kan danse sengegalopp uten det mål for øye å formere verden.

Noe måtte gjøres. Jeg kjøpte 17 nye truser. På KappAhl. 9 grå og 8 lilla. De var myke, de var gode, de kunne brukes både med og uten selskap av Libresse og Always Ultra Long.

Ammebh’er ble kastet og byttet ut i komfortable greier.

Som de to siste avsnitt avslører, komfort ble prioritert, den sengegaloppen led i stillhet.

Hormonspiral er fine saker. En flink gynekolog like så. Det stripper behovet for både Libresse og Always Ultra Long helt ned til null. Sagt rett fra levra eller beskrevet som en spade: man slipper mensen.

Og nå har jeg jo trimmet og trenet. De fordelene jeg har på toppen var jo ikke særlig struttende fra før, men nå henger og slenger de mer enn noen gang. Magen er ikke riktig så stinn og struttende, men ser mer ut som en skrumpet rosin som tok på seg et skinn som var et par nummer for stort.

Så når undertøyskuffen igjen skulle fornyes gransket jeg Cellbes sine sider. Det måtte jo være noe som holdt ting på plass, samtidig som det ser greit ut. Det var jo den sengegaloppen…

Cellbes har et stort utvalg av undertøy. Det er farger, det er fasonger. Det er hold in og shape up. Det er blonder og det er mer flanell. Det er rett og slett noe for enhver smak, og det finnes i allefall muligheter for å finne noe også den andre deltageren i den sengegaloppen vil like.

Så nå har jeg akkurat klikket hjem en plommerød kreasjon som jeg tenker bør holde mål.

Men det jeg liker best med Cellbes sine undertøysider er at jeg finner ting som jeg kan gå i til hverdags. Som jeg føler meg komfortabel i og som sitter godt på kroppen. Holder puppene oppe og magen inne slik at den ikke ramler ut over buksa. For eksempel har Cellbes mange bh’er som har såpass brede skulderstropper at de holder puppene oppe uten å skjære dype hakk i skuldrene.

Beklageligvis er vaskerommet vårt et katastrofeområde. Så den bh’en som var ren og kjøpt hos Cellbes, som jeg har på bildet, ligger ikke ute for salg nå. Derfor har jeg heller lenket til en som er ganske lik. Og det er mange fler av den typen. Sportsbh’er også.

Men det holder jo ikke med bare bh. Man må jo ha ei truse. Sist gang så traff jeg virkelig blink. Med både bh og truse. Disse trusene var utrolig behagelige å ha på. Myke, holdt ting på plass, fungerer under både jeans og stoffbukser. De var rett og slett deilige. Så jeg har kjøpt en tre-pack til. nevnte jeg det, de kommer i tre-pack. Og i både hvit, beige og sort. Jeg gikk for sort. Og her er altså hele herligheten, inkludert meg selv. Mulig innlegget burde vært merket med støtende bilder, men man må jo bjuda på, det går tross alt mot helg.

Jeg ser jeg har litt å gå på når det kommer til posering. F.eks er jeg veldig usikker på hvordan jeg klarte å bøye høyre kne bakover.

Bh’en jeg har på finner du her. En god hverdagbh som kommer i 2-pack og finnes i de samme farger som trusene. Altså en perfekt match.

Så ta å unn deg selv litt fornyelse i undertøyskuffen nå. Det er jo ikke så mye annet å glede seg over mens høstregnet strømmer ned. Følg gjerne lenkene her i bloggen om du går inn på nettsidene til Cellbes. Det er affiliate-lenker og betyr at evt salg blir sporet tilbake til meg.

Men helt til slutt. Alle damer trenger en mensentruse. Ei sånn myk, god, litt krøllete truse som man trer på seg under kosebuksa og drikker kakao med marshmallows i mens man sitter under et pledd og stirrer ut i regnet.

Cellbes har slike også. I masse farger. Så her kan man også bruke mensentruser på en ordentlig gladdag der himmelen er lyseblå og skyene regnbuefarget. Jeg er veldig glad i mine. Selv med hormonspiral godt plassert.

PS: Akkurat nå finner du kuppesken inne på Cellbes sin side. Det er varer helt ned til 50 kroner. I tillegg er det tilbud på ulljakker, 20%.