//Annonse//

Hei.

Jeg fortalte jo i innlegget med bukser fra Cellbes at jeg har gått ned noen størrelser i klærne. Vel, selv om jeg turte å bestille meg bukser et par hakk ned i størrelse så hadde jeg lite tro på at puppene hadde krympet noe særlig. For som Dis sier: en gang mamma ska æ få like enorme puppa som dæ!

Så da jeg så at Cellbes hadde fått favorittskjorta mi i helt nye og veldig fine farger turte jeg ikke å bestille mer enn et hakk ned.

Og det er ikke skjortenes feil at de henger og slenger litt. For disse skjortene her er rett og slett fabelaktige. De er tynne, de er åpne i halsen. Allikevel er de koselige å ha på og deilige selv om det er blitt høst. Jeg har dem fra før i lyseblå og rosa. Men disse fargene her. Olala.. Og de passer jo helt perfekt til mørke jeans.

Eir var fotograf. Og hun sukket tyngre og tyngre. Så jeg måtte jo spørre hva det var som plaget henne. Sånn bortsett fra at hun måtte slite seg løs fra TikTok for å ta bilder av mora på kjøkkenet.

“Du ei ikke stil mamma. Du lar alt hæng som ein sækk. Rett ned. Det e heilt håpløst å ta gode bilda da!”

Hæ? Forstår ikke hva hun mener…

“Mamma! Du må jo tænk litt, du kain ha dein inni boksa!”

Skjorta inni buksen? Det har ikke jeg hatt siden før hun som nå satt på gulvet foran meg var delt i et egg og et sprellende rumpetroll. Altså, veldig lenge siden.

Men ungen hadde faktisk rett. For den blusen her. Som jeg liker utrolig godt, og som gjør seg like godt til lands og til vanns, eller hverdag og fest, ble jo en helt annen når jeg trykket den ned i buksa. Ikke ble den et digert telt lengre heller. Så da gjorde det ikke noe at jeg bestilte litt stor størrelse. Akkurat nå får du den til under halv pris også.

Så enkelt kan det altså gjøres. Og neste gang, da skal jeg tørre å bestille en litt mindre størrelse.