//Annonse//

Hei.

På tirsdag denne uka gikk jeg på vekta. Ikke det at det er antall kilo som betyr noe, men det er faktisk litt motiverende å se at de tallene går nedover.

Og tirsdag ble en merkedag i så måte. For når tallene stoppet å rulle så viste de at siden jeg startet dette her i januar så har jeg altså gått ned 20 kilo. Og det gir jeg meg selv både en applaus og en klapp på skuldra for.

Men tjue kilo i minus gjør jo sitt til at de fleste favorittbuksene mine begynner å sitte litt løst rundt magen. Hodet mitt har ikke helt innsett det, men jeg er ikke en størrelse 46 lengre slik som jeg var i jula. Belter hjelper jo litt, men det er jo trivelig å ha bukser som faktisk også passer.

Så da var det jo perfekt at Cellbes har salg på bukser nå! Og ikke bare på gamle modeller, men også høstens.

Selv er jeg veldig glad i en bukse som heter Elsa. Man kan si jeg er påvirket av Dis og at Frost 2 surrer på tv her mens jeg skriver dette, men det er ei veldig behagelig bukse.

Den finnes både i lys og mørk dongeri, man kan velge benlengde, noe som er veldig greit. Særlig når man har så korte føtter som meg. Og størrelsen går fra 34 og helt opp til 62. Dette er virkelig dongeribuksa for alle. Jeg liker at den ser ut som ei dongeribukse uten masse dill og dall. Og så har den en fin søm på lommene som allikevel løfter den litt.

En annen bukse jeg liker er modellen som heter noe så avansert som høye, elastiske jeans.. Jeg liker spesielt fronten, med to knapper i linningen. Og fargen. Akkurat slik jeg liker dongeribukser.

Det beste med begge disse to buksene er at de akkurat nå er på salg. Som jeg skrev over her så har Cellbes buksesalg. Så om du også har gått ned en buksestørrelse, eller kanskje gått opp en, så er nå dagen for å kjøpe seg ei bukse som passer. Og følg gjerne lenkene i dette innlegget når du klikker deg inn hos Cellbes. Eller på bildet i menyen på fremsiden av bloggen.

Ha en buksefin dag. Og snart kommer et innlegg med noen fine overdeler som passer disse buksene…

1 Kommentar on Ny buksestørrelse, og buksesalg hos Cellbes.

Stengt for kommentarer.