//Annonse//

Hei.

Jeg har jo fortalt om trappeløp i Holmenkollen. Yme var nemlig veldig lei av å se gamle ting. Men å utfordre mamma på hvem som skulle komme først opp trappene i unnarennet på Holmenkollen, se det var noe annet!

Jeg hadde jo kledt meg for å ta meg ut på bilder. Med dongericapribukse fra Cellbes. Jeg skulle ønske at jeg heller hadde tatt på meg en av mine yndlingscapribukser fra Cellbes , for det ante meg at de ville vært enklere å løpe trappeløp i. De buksene går jeg i hele tiden. Faktisk så kaller Isa dem for “sånne mammabukser”. Ikke fordi de er spesielt tilpasset gravide, noe de forsåvidt også er de første månedene da de har strekk i midjen, men fordi jeg alltid går i sånne bukser. I allefall om sommeren. Men valget på morgenen hadde altså falt på dongeri.

Toppen kjøpte jeg nå nettopp. Jeg skrev vel også om den forrige måned. Den har sånn glatt stoff som er deilig mot huden og som faller fint. Og den er akkurat passe luftig på en varm sommer dag. Nå fikk den kjørt seg.

Yme startet brått. Klar, ferdig, gå ble sagt og der sprang han. Jeg prøvde så godt jeg kunne å holde følge, men jeg var jo sjanseløs opp der. Men jeg kom opp. Dog for å møte en hoverende åtteåring på toppen som lurte på hvordan mamma kunne løpe SÅ sakte opp de trappene.

Men det kan jeg si. Klærne fra Cellbes innfrir. Ikke bare tar de seg godt ut på bilder. De er også behagelige å gå rundt i en hel dag, og de fungerer utmerket som treningsklær opp unnarennet på Holmenkollen. Selv dongericapribuksa! Så dette antrekket her er faktisk et ekte kinderegg. Og til under 500 kroner. Noe som er litt dumt faktisk. For handler du for over 500 kroner nå får du en hundrelapp i rabatt. Titt innom nettsidene. Det er blant annet salg på kjoler der.