Hei.

Hele juni var jeg med på en sånn utfordring på Instagram. Den gikk ut på å gjøre mageøvelser hver dag, litt mer for hver dag.

Etter hvert som juni tuslet av gårde ble flere og flere med. Og jeg må si at det var ganske hyggelig å trene magemuskler sammen med kjente og ukjente i SOME.

Utfordringen som jeg delte så sånn her ut:

Men juni gikk mot slutten og jeg begynte å fundere på hva som skulle holde meg gående i juli.

I juli starter jo ferien. Det kan være lett å bli litt slabbedask, hoppe over trening, spise alt for mye god mat og i det hele tatt spolere all god jobb man har lagt ned frem til nå.

Så jeg hørte litt rundt og fikk en kjempegod ide fra @pt_hildemadsen. Hun sa nemlig: lag din egen økt Laila. Gjør noe DU liker å gjøre. Ta noen favorittøvelser og sett dem sammen.

Og så tenkte jeg litt. Og funderte litt. Og så kom jeg opp med en plan for juli. Og gjett om jeg gleder meg. Og det er så gøy!

Følger du meg på Instagram, jeg heter @casadidriksen, så vil du mandag til fredag finne en video på min storie.

Hver hverdag legger jeg ut en video med meg selv som viser en øvelse. Øvelsen er det meningen man skal gjøre i 3x 40 sekunder. Så bygges økta på med en øvelse hver dag til man på fredag har fem øvelser og en full økt på ti minutter.

Lørdag og søndag kan du velge selv. Enten kjøre økta eller ha hviledag.

Jeg la ut første video 1. Juli. I mitt hode betydde det at det var mandag. 1. Juli var en onsdag. Så hele denne uka har jeg sagt feil dag på videoene og i følge Eir fremstår jeg noe senil. I tillegg så ble det jo trening i helga for torsdag og fredagsfilmen vises jo i dag og i morgen..

Men fra mandag er jeg på rett kjøl. Og jeg håper at du vil henge med. Jeg har laget en egen tag #trenmedCasaD som man kan tagge bilder man legger ut med. Og om du tagger meg i stories så deler jeg dem i min.

Så heng deg på for en litt mer aktiv juli. Det er kjempegøy, og moro jo fler som er med. Jeg blir også å sende litt direkte fra hagen når jeg gjør øvelsene, noe som er veldig skummelt, men også morsomt.

Så håper å se deg på instagram!

1 Kommentar on #trenmedCasaD

  1. Så bra at du inspirerer! Har meldt meg på for å se om jeg klarer å henge med.
    Lykke til!

Stengt for kommentarer.