//Annonse//

Hei.

I går da vi kom hjem fra Kvina dro jeg på butikken. Og fordelen med små plasser er at alle har oversikt over alt. “Laila, det ligger en pakke og venter på deg!” Butikkmannen hadde nervøst ventet på at jeg skulle dukke opp for å hente pakken min før den måtte sendes i retur.

Det var pakke fra Cellbes. Det meste var til Isa, en lyseblå bukse, en gul, et skjerf, ny bikini. Hun var storfornøyd.

Men jeg hadde jo noe til meg selv også. Et par treningstights, type kort. En shorts. Og så to topper. Og det er de jeg vil vise frem. Jeg var litt spent. Mitt prosjekt med vektnedgang går jo ganske bra, så jeg tok sjansen på å bestille i en størrelse mindre enn jeg har gjort tidligere.

Jeg likte halsen på denne veldig godt. Og mønsteret. Nå er den på salg inne hos Cellbes. Den koster faktisk kun 179,-. Veldig behagelig å ha på er den også. Om du klikker her så kommer du rett inn på den hos Cellbes.

Den andre toppen er litt mer pyntet. Ikke for det, man kan godt bruke den på en helt vanlig hverdag. Den har litt sånn glatt tøy som virker kjølig mot huden. Noe som jo er helt greit på sommeren. Jeg likte halsen på denne også. Den er storblomstrete, men på en fin måte synes jeg. Den finnes også i grå med blå blomster og også denne er på salg til den nette sum av 149,-

Det er en hel del som er på salg inne på Cellbes akkurat nå. Masse varer på opptil 50%. Så det kan lønne seg å ta turen innom for å ruste opp sommergarderoben.

I morgen er det 1.juli. Sommeren starter for alvor. Men selv om det er ferie så må man huske på å røre seg. I morgen har jeg en liten overraskelse til dere, så titt innom her da også!

1 Kommentar on Topper fra Cellbes

Stengt for kommentarer.