//Annonse//

Hei.

I går krøp gradestokken godt over 20 grader i skyggen. Faktisk tror jeg at den beveget seg over 25 også. Det kan bli litt for hett for en nordlending.

Men med litt vind så gikk det jo fint an bevege seg utendørs. Og det gjorde vi. Velsignet med vakker utsikt langt ut over havet fikk jeg Isa til å ta bilder av meg i den nye toppen min fra Cellbes.

Jeg har skrevet om den før. Men nå har jeg prøvd den i en hel dag. Vanligvis så er jeg ikke så glad i sånne topper med bare en stropp over skulderen. Jeg synes de gnager i armhulen ofte. Og jeg var litt spent på denne her for den er i stoff som ikke strekker seg.

Men alle redsler ble gjort til skamme. Den var kjempefin å gå rundt i. Og den gnagde ingen steder. Nå er det bare om å gjøre å få vasket den igjen slik at den er klar til en ny dag ute i sola. Toppen finner du inne hos Cellbes om du klikker her.

Om du vil gå for et helt sett så finnes det også shorts i samme mønster. Jeg vurderer den sterkt etter å ha prøvd toppen. Evt så kommer jeg til å bruke den sammen med min nye favorittshorts.

Shortsen jeg har på på bildene er kjøpt på Cellbes i fjor. I år finner jeg dem bare i sort og mørkeblå. Men de er fantastiske! Helt nydelig å gå med, og de kan også brukes på en gråværsdag. Jeg går med dem fra april til oktober.

Så da er det bare å klikke seg inn på Cellbes, gjerne gjennom mine lenker her som er affiliatelenker og klikke hjem noen shorts og topper. Så er du klar for en sommer i klær fra Cellbes du også.