//Annonse//

Hei.

Jeg lovet jo i går at jeg skulle vise dere mitt mest spenstige kjøpt fra Cellbes denne måneden.

Det har seg jo slik at vi feiret svigerfars 80-årsdag forrige helg. Og jeg hadde virkelig tenkt å slå til. Gjøre virkelig stas på svigerfar. Og ta på meg kjole.

De som kjenner meg vet at kjole er et plagg jeg aldri har på meg. Med unntak av bunaden er det svært få ganger Henning har sett meg i kjole.

Men pakken fra Cellbes ble forsinket. Så det ble ingen kjole i svigerfars selskap.

Og da pakken kom pakket jeg opp med stor iver.

Eir: Mamma?? Ka i all verden e det dær?

Henning tittet opp: har du kjøpt nye gardiner?

Isa: Æ trur, æ trur faktisk dæ e ein kjole!!

Kjolen så til mitt forsvar litt annerledes ut på nettsiden. Jeg var så godt som helt sikker på at jeg hadde bestilt meg en hvit kjole med blomstermønster. Hvit. Den jeg pakket ut var litt mer pistasj. Jeg sukket tungt.

Eir: Men mamma, du må jo ta den på!

Jeg var litt i tvil om jeg skulle gjøre det. Men gjemt bak pipa tenkte jeg at jeg fikk la det stå til. Jeg dro på meg kjolen.

Den var altså SÅ god å ha på seg! Kjempemykt stoff, satt fint over puppene, viste ikke for mye og ikke for lite. Strammet ikke over magen.

Yme kom hoppende ut fra gjesterommet..

Oi!! Oi oi oi! Mamma?? Ka har du på dæ?? Han stoppet faktisk midt i luften i et hopp og deiset ned på gulvet.

Men Yme er en sønn av sin far. Han vet hvordan han skal prate seg ut av pressede situasjoner. “Mamma, du e vældi fin!”

Ved bordet lå Isa og lo, mens Eir satt med hodet på skrå. “Mamma, du blei faktisk ganske fin! Dein va mye finere på einn når du bare holdt den opp.”

Isa bedyret at det var hoppet og Ymes reaksjon hun lo av og støttet sin søster i at når kjolen kom på så ble mammaen ganske flott. De mente til og med at jeg godt kunne hatt den i selskapet forrige helg.

Så da er jeg faktisk eier av en kjole som a: er behagelig å ha på, og b: opptil flere synes jeg er fin i. Henning var enig med jentene så da turte jeg å gå på badet og se meg i speilet. Og da jeg så meg i speilet ble jeg gledelig overrasket selv.

Den er fin. Den henger ned, for stoffet er passe tungt selv om det er kjempemykt. Den er veldig bra over puppene, vet jeg gjentar meg selv, men det er mitt favorittområde når det kommer til denne kjolen. Og den er luftig. Ikke klam og varm.

Så om du ønsker deg en sommerkjole så kan jeg anbefale denne. Bare husk at den er mer pistasj enn hvit.

Og på Cellbes så er det et helt fantastisk utvalg av kjoler. Mange, mange. Så om du ikke vil ha denne, så finner du garantert en annen.

4 Kommentarer on Kjole fra Cellbes.

Stengt for kommentarer.