//Annonse//

Hei.

Det er pinsehelg. Og som alle værmeldinger har skrytt av i hele denne uka så kom sommeren med brask og bram ca klokka kvart over fire i dag. Frem til da var det ganske grått, men helt fin temperatur.

Jeg har vakthelg. Jeg har kjørt ambulanse. Og jeg har blitt forlatt av ambulansen som måtte kjøre til sykehuset, mens jeg ventet på drosja som skulle hente meg tilbake til kontoret. Små hvileskjær i dagen, som gir uante muligheter til å sitte på en veranda og nyte en boks Pepsi Max.

Da jeg kom meg tilbake til kontoret og ble ferdig med notat og henvisning og alt som hører med kom jeg ut i en fortryllende sommerdag.

Og hva passet vel bedre da enn å skli inn i de nye sommerklærne fra Cellbes.

Jeg fortalte dere jo sist om den fantastiske capribuksa jeg hadde kjøpt. Vel, jeg fant en til, som er like god og behagelig å ha på seg. Den kommer i sort, og den kommer også i sort med store rosa blomster. Så vågal er jeg ikke, men den sorte var helt, helt perfekt for en god nordnorsk sommer. Den er på salg nå, så løp og kjøp!

Toppen jeg har på meg finner dere her. Den kommer bare i denne fargen, men det gjør jo ingenting, for det er til gjengjeld en veldig fin grønnfarge. Jeg var litt i tvil da jeg pakket den opp. Men både Isa og Eir utbrøt spontant: Den var du veldig fin i mamma! Så da så! Bedre enn det får man det ikke.

Jeg kjøpte meg også noen litt mer vanlige overdeler. Men i en sprek rosa farge! To for en er sånne ting som jeg liker og denne her får du som toppakning med en helt rosa og den mønstrede. Eller du kan få den som sort og sortmønstret.

I morgen skal jeg vise dere mitt mest spenstige kjøp på Cellbes denne gangen. Og nei, det er ikke treningsklærne.. De kan du forøvrig se meg trene i på storyen min på Instagram. Det er heller ikke det hvite undertøyet med rosa blomster. Isa nektet å fotografere sin mor i undertøy på platten her så det får bli en annen gang. Nei, det er noe som jeg svært sjeldent ikler meg. Så du får leve i spenning til i morgen.. I mellomtiden håper jeg du sjekker ut noe av sommerklærne på Cellbes. De har 25% på alle underdeler. Blant annet den deilige buksa jeg har på meg på bildene.

Tuddelidu! Ser deg i morgen..

2 Kommentarer on Gå sommeren i møte med klær fra Cellbes.

  1. Får vi se deg i kjole? Jumpsuit kanskje? Venter i spenning 😁

  2. Jeg synes du er flott i farger jeg, – og kunne gjerne tatt en drikke til utsikten du satt ved. Jeg følger selvfølgelig på Instagram, heier på deg og lar meg motivere til ekstra økter. Håper klokka di har kommet i gang med jublebrøl også. Nyt søndagen !

Stengt for kommentarer.