//Annonse//

Hei.

I går, og i dag har vi sett sola! Og jeg overdriver ikke når jeg sier at det utgjør minst 50% av dagene med sol etter nyttår.

Men vi er jo ikke kravstore her nord. To dager med sol, og jeg tenker allerede “du verden for en flott vår vi har hatt!” Glemt er all vind, isende kulde, snøsluddslaps og regn som har plaget oss kontinuerlig i fire måneder.

Og med sola kommer troen på at man faktisk kan kle seg i noe lettere enn dobbel boblejakke og vindtett bukse.

Og jeg vet hva jeg skal gå i hele sommeren. Den nye buksa mi fra Cellbes. På nettsiden kalles den Capribukse. Det kan jo godt hende at den er det for folk med mer normal høyde enn meg, men jeg velger å kalle den bukse.

Og den er så utrolig deilig. Midjen er med strikk. Det kan jo av og til føles litt så som så, enten for stramt eller for slakt. Men denne her satt kjempegodt. Den er ordentlig bred og det bidrar nok til at den sitter så bra.

Stoffet er i krepp. Jeg elsker krepp. Også i sengetøy. Men i denne buksa var det bare perfekt. Lett, luftig og faller fint.

Den er vid i bena. Hele veien ned. Det vil si at den ikke blir klam og du får god lufting av kritiske områder. Kritiske områder, hufseslufsa, tisseruska, tisseslufsa, kjært barn har mange navn. Og det er ikke til å stikke under en stol at man kan bli yderst litt varm og klam. Men ikke i denne buksa her! Fantastisk! Klemmer eller strammer ikke på et eneste sted og får deg til å føle deg som et lass med nyplukkede roser vil jeg påstå.

Den kan faktisk forveksles med et skjørt når man står med bena samlet. Noe jeg kan like da jeg hater å gå med skjørt, men det ser jo unektelig litt mer pyntet ut. Denne buksa passer derfor like godt om du rusler barbent på stranda og om du er på fest. Eller når du bare skal luke litt i hagen. Eller nyte en kald Pepsi Max på verandaen. Den egner seg faktisk til alt.

Jeg gikk for den sorte. Men for de som er litt mer vågal enn meg så finnes den altså i en spraglete fargerik versjon også.

Kan forveksles med et skjørt
Men det er ei bukse

Buksen har benlengde 55 cm i alle størrelser. Den jeg har på meg er i størrelse 42-44. Noe som er en aldri så liten personlig seier for meg, for det er GANSKE lenge siden jeg kjøpte meg noe som helst som skulle rundt magen i størrelse 42. Nå sitter jeg egentlig bare å angrer på at jeg ikke bestilte flere. For den må jo vaskes innimellom.

Cellbes har mange fine capribukser. Min gamle favoritt er nå inne igjen. Av erfaring vet jeg at den forsvinner fort fra nettbutikken, så om du vil sikre deg et par før sommeren er det lurt å gjøre det nå.

De har også flere Culotte-bukser. Nå ante jo jeg ikke hva en culotte-bukse var, jeg måtte google det. For å være ærlig så ser de jo akkurat ut som min nye capribukse. Men det er tydeligvis bukser som er høye i livet og vide i bena. Det er jo min nye også, så hvorfor den ikke er en culotte-bukse vet ikke jeg. Men om du vet hva det er, og du liker det så er det altså flere å velge mellom inne på Cellbes nå.

De har flere topper også. Den jeg har på bildet er også lett og luftig. Jeg kjøpte også en i orange.

Så da er det bare å starte drømmen om sommeren med å skaffe seg året beste sommerbukse! Og skal du inn på Cellbes sine nettsider blir jeg veldig glad om du bruker linkene jeg har i innlegget eller på høyresiden på bloggen. Lenkene er affiliate-lenker og salget spores da tilbake til meg.