//Annonse//

Hei.

Jeg hadde jo egentlig store planer for Valentinesday. Store planer. Jeg hadde i god tid bestilt helt nytt sengetøy fra Cellbes.

Nøye målt at det passet til både puter og dyner. I romantisk stil. Røde roser og sånn gammeldags løkkeskriftmønster. Aner ikke hva som står der, men det gjør man jo aldri med sånne skriftmønstre. Uansett så er det veldig pent. Synes jeg. Og så blir jeg litt paranoid. For det kunne jo vært greit om man klarte å tyde hva som egentlig står. Tenk om man går til sengs i partiprogrammet til de verste av de verste liksom. Eller en av sangtekstene til TIX. Men jeg satset på at disse her kun inneholdt love, peace and harmony. Og sikkert litt unicorn and rainbow.

Men valentine kom og gikk. Det er mye som skal klaffe. Det er jo ikke hverken gøy eller godt å legge seg i nytt sengetøy om det ikke er vasket først. I tillegg så vil man jo gjerne være nydusjet, fresh og fin selv for å stå i stil med sengetøyet.

Med full jobb, fire unger og diverse annet på tapeten er det ikke bare, bare å få tre ting til å skje samtidig. Dusj, vaske sengeklær og å få lagt dem på senga.

En god uke på overtid var sengetøyet vasket. Og med bare litt mas fikk jeg Henning til å skifte på senga. Og sengetøyet innfridde. Selv etter en vask var de fortsatt store nok for Hennings teppe på 200 cm. De var myke og luktet godt (gir jeg ikke Cellbes æren for, det var nok tøymykneren) og putevarene holdt fasongen. I det hele tatt ble det en svært innbydende seng med dette sengetøyet.

Så da gjensto bare dusjen. Men siden jeg uansett måtte dusje og det var lørdagskveld så tok jeg en tur på trening først. Og du slette tid, den dusjen smakte godt etterpå. Og det var jo mer godt i vente. Og jeg må innrømme at jeg gledet meg mer enn bare litt….

Nå sitter jo dere og tenker deres. Men folkens. Det som trumfet nytt sengetøy fra Cellbes denne lørdagskvelden var noe ganske annet. Noe jeg hadde gledet meg til hele uka, sett reklame rulle og gå på tv for og noe jeg syntes jeg virkelig hadde gjort meg fortjent til med å trene halvannen time på en lørdag kveld…. Det var denne:

Man skal på ingen måte blande potetgull og nyoppredde senger. Det er vel et av mine verste mareritt, potetgull og knekkebrød i senga. Heldigvis er jeg og Henning veldig enige der. Generelt så er mat i senga helt no, no, no! Til nød vann på nattbordet. Men, når man er ferdig med potetgullet, og går til sengs, da anbefaler jeg virkelig sengeklærne fra Cellbes altså. Og de har veldig mange fine mønstre. Og farger. Ta en titt da vel, og drøm deg bort i neste “nydusja-nyoppredde-sengedrømmehelg” med enten deg selv eller en du liker litt ekstra godt.

Og om du bruker mine lenker når du klikker deg inn eller når du ellers bestiller noe fra Cellbes så blir jeg veldig glad.