Hei.

To ganger om året får vi ny LIS1 på legekontoret. Eller turnuslege som jeg fortsatt kaller dem. De er et strålende tilskudd til gjengen vår! De kommer inn med nye og ferske øyne og med kunnskap fremst i panna og rett fra universitetsautitoriene. Jeg elsker de to datoene 1. Mars og 1. September, for det er alltid like spennende å bli kjent med en ny LIS1. Og jeg hater 28. Februar og 31. August for det er alltid like ubeskrivelig trist å si hadet når de drar.

Men nå har det kommet dithen at vi ikke har noen ny LIS1 som banker på døra 1.Mars. Og det er jo mildest talt litt krise. For i tillegg til å få masse faglig input fra disse utrolig dyktige ferske legene så er vi jo da en mindre til å dekke vakt, konsultasjoner og alt som hører med i kontorets hverdag. En mindre å spille på ved sykdom og ved kurs.

Så jeg vil herved fortelle at vi har armer og dører åpne om det der ute finnes en LIS1 som mangler distriktsplass! Og her er hva vi kan tilby deg:

Et lite legekontor med trivelige kolleger. Hjelpepersonell som alltid smiler og som tåler en trøkk eller tre. Fast og stabil veileder (liker altså ikke å skryte av meg selv) som alltid tar telefonen og som alltid har døra åpen. Og som lar deg få masse ansvar, men som er der i bakgrunnen slik at du aldri føler deg alene alikevel.

To andre leger med åpen dør og som mer enn gjerne bistår om du trenger hjelp.

En helsestasjon vegg i vegg og der helsesykepleierne deler lunchrom og er en del av kollegiet.

Fysioterapeut som er ung og engasjert og har fått selskap av en til som nå driver frisklivsentral og tar seg av pasientene på sykehjem og ellers kommunale fysiooppgaver.

Sykehjem i samme hus. Mulighet for å få gå visitt og du får jobbe med pasientene som ligger på KAD-plass. Hjemmetjeneste som kjenner pasientene sine og som alltid smiler, og som ikke minst har en sjokoladebit på lur når blodsukkeret når bunnen på slutten av dagen. Miljøterapitjeneste som snart skal inn i splitter nye lokaler der de og pasientene får en helt ny hverdag.

Ypperlig samarbeid med NAV, og kommer du nå blir du med på vårt halvårsmøtet med info, god mat og Pepsi Max i stetteglass.

Psykisk helse og rus som jobber tett sammen med deg rundt de pasientene som trenger dem og deg kanskje mest.

Vaktliv i distrikt med alt det medfører av spenning og utfordringer. Du er med ambulansen ut og jobber sammen med de flotte folkene som har vakt i ambulansetjenesten. Vi går firedelt vakt. Det betyr i praksis en helg i måneden og en dag i uka når alle er til stede. Vi har hjemmevakt og man kan godt dra på vårt nye fantastiske treningssenter når man har vakt.

På fritiden har vi mye natur å by på. Fjell, hav, fjære. Nærhet til Bodø gjør at byen ikke er langt unna.

Vi har et splitter nytt treningssenter der det er masse fine folk man kan bli kjent med. Om du kunne tenke deg å være hjelpetrener på fotballaget til undertegnedes sønn eller håndballaget til min datter så tar vi imot deg med jubel og applaus og du blir fort en del av gjengen her. Og verdsatt på en måte du kan drømme om på større steder. Du kan også bli med i skytterlaget, og om du liker kaos er du hjertelig velkommen på middag hos Casa Didriksen. Forrige turnuslege overlevde nyttårsaften hos oss, så denne distriktstjenesten gjør deg rustet til det meste.

Leiligheten står klar, møblert, du trenger egentlig kun ha med deg klær, og jeg vil råde deg til å ha en bil. Det er kjekt om du vil se litt av kommuen mens du er her.

Halvåret vi går i møte er det aller beste med sommer og midnattsol. Nydelig lys, hele døgnet. Og kanskje får du med deg litt nordlys på starten. Kun det beste for deg!

Så kom til oss da! Seks måneder av livet ditt du kommer til å huske for alltid, jeg lover! Verdens beste LIS1, det får du hos oss!!

Vi har lagt ut plassen på restetorget for LIS1-leger. Om du vil høre mer kan du også ringe rett til meg. Jeg har telefon 95115815. Jeg gleder meg til å høre fra deg, gleder meg til å bli kjent med deg, og gleder meg til å gi deg den beste LIS1-tjenesten som jeg kan!

2 Kommentarer on Tidenes sjanse for å få verdens beste LIS-1-stilling!

  1. Altså, min mann skal starte distriktsdelen av LIS1 nå 1. mars og hadde det ikke vært for at vi trives veldig godt på Notodden og at det er litt styr å flytte på rappen med (nå) tre barn så hadde vi kommet! Deler blogginnlegget ditt og håper dere får napp! 🙂

Stengt for kommentarer.