//Annonse//

Hei.

Etter siste innlegg om treningsbuksene fra Cellbes fikk jeg flere spørsmål om de var squat-proof.

Jeg må rett og slett innrømme at jeg ikke visste hva squat-proof var. Og jeg hadde i allefall ikke peiling på om tightsen var det.

Så jeg tydde til mitt treningsorakel: turnuslegen. Og egentlig tror jeg hun går med en aldri så liten blogger i magen, for hun planla øyeblikkelig en kveld på treningssenteret med fotoshoot og squat-testing.

Det viser seg at squat rett og slett er knebøy og squat-proof er at tightsen ikke blir gjennomsiktig på det kritiske punktet når rumpa nærmer seg gulvet.

Jeg hadde med to tightser. Den sorte som jeg skrev om sist og en helt ny en som har blomstermønster på siden. Den siste var veldig fin. På hver side, i mønsterdelen var det lommer. Som rommet kortet til treningssenteret perfekt! Her et vakkert øyeblikk på Elipsemaskinen.

Men det var jo den squat-testen da. Se på den rumpa! Og ingenting synes gjennom. Jeg vil definitivt påstå at den besto testen. Du kan sjekke video på min instagramstory. Ligger under høydepunkter og blogg.

Turnuslegen var jo i fyr og flamme. Mente at jeg mått posere i en visstnok veldig bra positur. “Et kne i bakken sånn, andre i nitti grader. Og så vrir du hodet sånn bak, da ser man rumpa samtidig som du smiler i kamera!”

Altså. Mulig at en ung snerten snelle uten kjærlighetshandtak og uten fjorten nakkefolder klarer å vri overkropp og nakke slik at det blir en innbydende og sprek stilling. Men en 44-årig sliten småbarnsmor med mulig nakkeprolaps… Ikke så mye.. men rumpa er der da. Og man ser også hvor høy og god i livet den tightsen er. Får pakket inn rubbel og bit av magen.

For å illustrere hvor fint den pakker inn ting og tang så tok vi også et bilde der jeg har den på hofta. For det finnes jo sikkert de som liker å sprade rundt med tightsen litt ned og skjorta litt opp. Eller en fin sportsbh.. Eller var ikke det lov lengre på sånne treningssenter. I allefall. All ære til turnuslegen som var supportiv og klarte å hoste frem et “jammen du er jo fiiin da!” I allefall gav kameravinkelen med slanke ben.. Og se den fine lille lomma med glidelås som er der bak. Veldig praktisk til det kortet man trenger for å låse opp døra på treningssenteret.

Jeg må si at jeg faktisk er litt imponert over de treningsklærne fra Cellbes. Nå har jeg brukt dem ganske godt, og svettet dem bra ut, og vasket dem mange ganger. For det første så er de behagelige å ha på seg samtidig som de holder seg på plass, for det andre så er det behagelig å bli svett i dem. Det renner ikke svette på innsiden av tightsen slik jeg trodde det ville gjøre når jeg bestilte min første. Og de har holdt seg i form etter vask. Alle jeg har kjøpt har gjort det. Og det siste jeg liker er at de ikke er så glorete. De fleste er sorte og med litt farge i siden. Akkurat passe glor for min del.

Skal du kjøpe en slik tights så blir jeg glad om du går inn via lenker på min side. Det er affiliate-lenker som spores tilbake til meg og som gjør at jeg får fortsette samarbeidet med Cellbes. Affilitate-lenker gir meg også prosenter av salget.

Sist jeg handlet kjøpte jeg også hjem sengeklær. jeg hadde jo tenkt meg en heftig Valentine-kveld, men så måtte de jo vaskes først, og tørkes og så var jeg trøtt.. Men sengeklærne skal dere få se, for de var ordentlig fine. Men det blir neste Cellbesinnlegg.

4 Kommentarer on Squat-prooved tights fra Cellbes.

  1. Jeg finner ikke den sorte du har på…. 🤔Ligger kun de som er vid ned ved ankelen.. Har du en direktelink til den du har på?

    På forhånd takl

  2. Ooooops… Beklager… Fant den lengre opp, ble litt ivrig. No kjøpt 😊

  3. Haha, så utrolig bra!! 🙂

    Hmmm, hva er den følelsen jeg kjenner på nå? Kan det være… ja, det er…. det er treningsinspirasjon! :O Jeg vil også på ellipsemaskin igjen, det ville vært fantastisk bra for meg..!
    Skogfruen Vil gjerne at du leser denne blogposten Mine hjertesakerMy Profile

Stengt for kommentarer.