//Annonse//

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle gi en oppsummering på hvordan det går med den treningen.

Det går ikke så verst. Problemet er å finne tid. For det er jo så innmari mye som skal foregå på ettermiddagene.

Så det blir jo ikke så mange ganger i løpet av uka. Men jeg prøver hardt å få til i allefall to.

Nå på mandag snek jeg meg til å trene da Yme var på fotballtrening. Isa og Dis ble bestukket med is og film for å være hjemme alene.

Den tredemølla og jeg måtte skilles som uvenner. I allefall akillessenen og mølla. De fungerte rett og slett ikke sammen. Jeg snakket med fysioterapeuten. Han sa: du må gå ned på belastningen med 50%!

Altså, hvis jeg skulle gå ned på belastningen på den mølla med 50% så ville jeg jo gå saktere oppå den enn jeg går når jeg sleper meg opp på do på morgenen! Det ville hverken generere puls eller svette. Langt mindre forbrente kalorier.

Så da måtte jeg jo finne på noe annet. Så jeg kravlet meg opp på en sånn ellipsemaskin. Første gangen holdt jeg jo på å tryne. Det krever koordinasjon å få to føtter og to armer til å gå i takt. Jeg holdt på å gi opp, holdt på å slå til meg selv i tryne med både armer og spaker. Ikke fikk jeg stilt den inn på noe fornuftig heller. Og langt mindre stoppet den, for når den først setter igang så er det bare å la føttene følge på. Det var med livet som innsats. Seriøst.

Men så kom turnuslegen og viste meg hvilke knapper jeg skulle trykke på og så ble faktisk jeg og den ellipsemaskinen bestevenner. Det er en fantastisk sak. Og den viser sånn graf som man går etter og minuttene går og det er i det hele tatt mye bedre enn den mølla. Og akillessenen smiler og har ikke vondt. Klokka mi forstår helt av seg selv at jeg er ute og går på den maskinen. Joda, den er ganske glup.

I tillegg har jeg funnet meg en sånn app. På telefonen. Som forteller når og hvor mye jeg bør spise. Og det funker. Målet, bunaden er definitivt i sikte. Om et års tid. Og det holder det.

Men man må jo ha noe på seg når man strener rundt der på treningssenteret. Og jeg har funnet meg en ny favoritt fra Cellbes! Nå har jeg enda ikke turt å spørre de andre som er der og trener om de kan ta bilde av meg i den tightsen… “hei du, kan du ta bilde av meg til bloggen?” Det får holde at de ser fastlegen ligger der og peser som en hval mens hun tar situps… “hey doktor Laila, looking good!!!” Joda, livet i distrikt, ikke akkurat et liv med privatliv. Men jeg liker det.

Men denne tightsen. Den satt veldig godt! Og så har den en sånn liten lomme i linningen bak der man kan legge nøkkelen til skapet. Eller noe annet for den saks skyld. Druesukkertabletter f.eks.

Det geniale for meg er jo at den heter en ankellang tights. Den skal vel være litt kort. Men den er akkurat passe lang til mine korte ben som dere ser på bildet øverst. Og så er den svart. Ikke noe glorete mønster. Så da kan man jo gå all in med en glorete t-skjorte i stedet! Eller gå for helsort.

Akkurat nå er denne tightsen nedsatt fra 349 til 249. Så jeg har sikret meg et ekstra eksemplar.

Det er flere andre fine treningstightsen på Cellbes. Nå skal jeg ikke påberope meg noe som helst ekspertise på treningsklær, men for meg er det viktigste at det er behagelig å ha på, og at de ikke ramler av meg. Alle disse møter begge mine krav.

Forøvrig er det 25% på bukser inne hos Cellbes nå. Og om du kjøper truse og BH så får du 50 kroner avslag om du bruker koden 200650. Tilbudet varer til 13/2, altså en uke til.

Uansett, trening er faktisk blitt gøy. Og jeg og Yme sammenligner sirkler på klokka hver kveld. Men har et stykke igjen for å nå ham med antall skritt. Får trøste meg med at jeg som er voksen og feit forbrenner fler kalorier enn ham uansett. Men det har han forstått da, så han mener at den kalorisirkelen ikke gjelder. Uforskammet unge.

Om du vil se meg svette så kan du følge Instagramkontoen min. Jeg er ganske flink til å legge ut mine lidelser i stories. Akkurat i dag la jeg ut Dis som gikk skirenn, men jeg gikk jo på siden av henne så jeg velger å definere det som en økt… dog var ikke klokka helt enig.

Men ta en titt på den tightsen da. Den er fin!

3 Kommentarer on Prosjekt trening. Med hjelp fra Cellbes.

  1. Hei Laila,
    Kan du fortelle hvilken spiseapp du har funnet? Jeg trenger også litt hjelp… 🙂
    Kristin

Stengt for kommentarer.