Hei.

Vi er invadert i Casa Didriksen. Av enhjørninger. Enhjørninger er visstnok det vakreste som finnes i hele verden.

Og enhjørninger kommer for tiden i alle fasonger. Som svære kosedyr som tar halve senga, som jakker, som tøfler, som lekedyr i alle størrelser, som mønster på puslespill.

For en ganske grå, sort og mørkeblåelskende mor kan det bli overdose av lykkelige enhjørninger på rosa bunn som promper regnbuer. Men for en fireåring… kan aldri bli nok.

Vi har vært gjennom lignende faser før. Det var Hello Kitty da Eir var liten, det var Dora the explorer da Isa var fire. Det er fortsatt pokemon og takk og lov vil ingen av ungene lengre sove i Markus og Martinus og Justin Biebersengeklær.

Dis har jo lenge elsket Peppe Gris. Hun er jo en trivelig liten gris, ikke for påtrengende.

Det meste i Dis sitt klesskap begynner å bli trangt. Både hun og mormor har presisert at det trengs påfyll. Og jeg tror at både Eir og Isa hoppet over denne størrelsen, for tråling av loftet etter arveklær gav ingen funn. Vi har drøssevis i de neste størrelsene, men litt kjipt å vasse i buksa i et år før den passer.

Så i dag var jeg og kjøpe klær. Og aldri har vel mammaen stått høyere i kurs…

Det var kjole med enhjørninger

Det var truser med enhjørninger

Det var også en ganske nøytral genser med bare en liten enhjørning

Men den beste, den som overgikk alt, det var denne. Og jeg må innrømme at jeg ikke så det da jeg kjøpte den, jeg så bare Peppa Gris jeg…

Peppa Gris. Med enhjørninghorn! Bedre blir det ikke når du er fire!

Flere med enhjørninggalskap i hus?

3 Kommentarer on Kan det bli stort bedre..?

  1. Herlig. Her går det i arva frost klær, samt peppa gris. Pluss at ho arva en hettegenser fra søstra med enhjlrningshorn på hetta. Stos stas

    • Ja, her er det også mye arv fra storesøstrene. Men enten så gikk en eske med større klær til loppemarkedet sammen med babyklærne eller så hoppet både Eir og Isa over størrelsen Dis bruker nå. Godt mulig, for jeg husker de hoppet glatt over enkelte størrelser.

Stengt for kommentarer.