//Annonse//

Hei.

I kveld har jeg trålet Cellbes for å få mest mulig ut av salget der.

Og du leste rett i overskriften. For nå er det 50% av salgspris på en mengde varer.

Denne buksa her for eksempel. Den koster altså ikke mer enn 87 kroner akkurat nå. Det må man jo si er gitt for pengene. Og i følge Eir var den kul! Så da så. I størrelser fra 34 til 46. Og en annen bukse fikk jeg for 124 kroner. Den har litt sånne blomsterbroderier på siden og Eir var betydelig mer skeptisk. Men jeg er tross alt 44 og bestemmer selv (veldig enkelt når alder og buksestørrelse er det samme). En tredje jeans ble klikket hjem til den nette sum av 149 kroner. Den står beskrevet som ankellang. Det betyr at den hos meg er akkurat passe i bena.

Så akkurat nå er det store muligheter for å fornye buksegarderoben uten å blakke seg som du forstår.

Jeg tenkte å kombinere dem med blant annet en bluse som er blitt en av mine absolutte favoritter. Litt sånn country-stil, men det liker jeg jo, så det går helt fint. Denne blusen er rett og slett bare deilig å ha på seg. Passe tynn, sånn at man ikke blir så varm. Vid i armen. Stor nok over puppene. Igjen en skeptisk datter, men hun gikk med på den blå, den rosa jeg har fra før er i følge henne noe i overkant.

Jeg fant også treningstights på salg. 124 kroner stk.

Disse har jeg prøvd, jeg har flere stykker, og de er deilige å trene i. Holder på plass det som skal holdes, uten å være for trange. I forgårs satte jeg ny pers på mølla i denne her med grønne striper på siden. Blir ikke bedre enn det.

Dette salget varer bare frem til søndag, og størrelsene går ut kjapt, så det er egentlig bare å klikke seg inn å titte litt. Du finner garantert noe å klikke helt hjem. Og husk, med kjøp over 800 er det fri frakt. Skjønt med de salgsprisene er det jo vanskelig å komme opp til 800. For man skal tross alt ikke handle mer enn man trenger.