//Annonse//

Hei.

Nå begynner selv jeg å kjenne at det er på tide å få ut jula. Men man trenger jo tid, så den får henge med oss frem til helgen. Men da ryker den.

Et nytt år ligger hvitt og ubrukt foran oss. Jeg liker å legge på hvite duker og få opp de hvite kjøkkengardinene etter julens alt røde. Hvitt og rent og nytt. Masse muligheter.

Pynteting er det dårligere med etter jul. Jeg er ingen stor fan av pynteting. Bortsett fra til jul. Da tar jeg igjen for et hus som er blottet for pynt resten av året.

Og nå jeg sitter der i “ny” stue så tenkte jeg å ta turen innom Cellbes. Der er det nyttårssalg. Med hele 70% rabatt. Og så har de tatt inn masse vårnyheter.

Nå er det jo en stund til våren. Og jeg håper at det kommer mye snø før den tid. Men man kan jo planlegge garderoben allikevel. Og glede seg til sola kommer. For det er faktisk like før nå.

Uansett, om du ser etter en ny duk, tights, gardiner eller en ny jakke så tror jeg nok du finner noe inne hos Cellbes. Problemet er å slutte å legge ting i handlekurven når man først klikker seg inn.