Hei.

Vi landet som sagt i vogna i går kveld. Og hadde vi gjort det vi vanligvis gjør så hadde vi vel brukt dagen på å måke snø og krangle med unger som egentlig bare ville ligge inne og kose seg.

Men Eir skulle på skyttersamling i Bodø med oppmøte ni. Eir og Henning var derfor fryktelig tidlig oppe til en lørdag i vogna å være og kjørte til byen.

Det var Team Sørli som var i Bodø og instruerte. Om jeg har forstått det rett så består det av tre ivrige brødre som alle skyter og det er vel noen som har skytterkongetittel å skryte av også.

Eir var i alle fall svært fornøyd med dagen. Hun vant den ene konkurransen de hadde og fikk med seg et futteral til geværet sitt. Kjekt til sommeren når planene er deltagelse på landsskytterstevnet for første gang. I tillegg var hun på laget som vant den andre konkurransen. Så hun var litt høy på seg selv da hun ble hentet kan man si.

Alle dro til byen da Eir skulle hentes. Isa fikk brukt gavekortene hun fikk til jul og Dis fant seg jakke på salg. Jeg så for meg en fornuftig til bruk i barnehagen, Dis så også for seg bruk i barnehagen, men hvor fornuftig den var er jeg litt mer usikker på. Den fungerer i allefall fint til å leke enhjørning med. Og skinner som en regnbue! Hva mer kan man egentlig ønske seg av en boblejakke? At den er varm? Eller vindtett? Detaljer…

Etter dette vellykkede besøket på Hennes og Mauritz dro vi til byen. Jeg hadde hørt rykter om en nyåpnet sushiplass. Den måtte vi teste ut.

Og om du skal til Bodø så kan jeg varmt anbefale Tiger Sushi bar. Vi er jo stor fan av Sabrura. Vi er alltid innom der når vi kjører på ferie. Av den enkle grunn at buffet til 99,- for barn er noe vi tjener grovt på når det kommer til sushi.

Tiger hadde samme opplegget. Ja tilnærmet samme buffet. Med rekechips og kyllingspyd og sushi. Så mye man vil. Fornøyde unger, fornøyde voksne. Vi kommer garantert tilbake.

Så var det duket for kvelden høydepunkt. Frost II. På kino. Den store kinoen, i Bodø. Den kommer jo på bygdekinoen hjemme nå på fredag, men altså, Frost II. Den fortjener den ordentlige kinoen.

Og den innfridde. Den var fin. Og jeg har et lønnlig håp om at Let it go kanskje kan få motstand. Sjønt det skal vel mye til.

Nå har vi atter landet i vogna. I allefall noen av oss, Henning er ute og freser snø. Jeg satser på litt tidligere sengetid på ungene i kveld enn i går, og i morgen skal vi teste akebrettene. Og teste det nye vaffeljernet til bålpanna. Vi har kjøpt mel og bakepulver så da blir det vaffelrøre på formiddagen.

Det er kjekt å starte årets vognsesong. Med en helg som inneholder litt for alle. Og ikke minst litt snø til forskjell fra regn og storm som det er hjemme. Utrolig forskjell på været bare med å kjøre en og en halv time…

Ja, livet er godt på camping. Som alltid.

2 Kommentarer on Annerledes campingdag.

Stengt for kommentarer.