//Annonse//

Hei.

Nå er vi inne i uka som noen elsker og noen hater. Black week. Laget og konstruert av handelsstanden for å få oss til å bruke penger.

Her forleden dag så jeg dette på instagram:

Buying something you do not need is a waste of money, even if it is a bargain.

Det er ikke alltid man skal handle selv om noe er på salg. For da har du ikke spart penger. Men brukt unødvendig.

Men det jeg liker med Black week, eller Black Friday som jo uka ender i er at om det er noe man faktisk trenger, og har ventet med å kjøpe, så kan man få det til en mye rimeligere pris enn ellers.

Akkurat nå er det Black week hos Cellbes. Og de har prosenter på en rekke varer.

Blant annet på interiør. Nye gardiner til jul fordi de gamle faktisk er så gamle at sømmene sprekker? Det skjer faktisk med julegardiner. Fordi man ikke bytter dem ut særlig ofte. Jeg tror mamma fortsatt har de samme på kjøkkenet som da jeg var liten.

Det er også tilbud på bukser. Og undertøy.

Klikk deg inn og kikk om noe av dette er noe du trenger. For om det er det så er det jo dumt å vente til de er på full pris igjen. Om du ikke trenger noe er det fullt lovlig å la være å kikke.

Selv har jeg tenkt å handle på Black Friday. Se om jeg kommer over noen fine tilbud på julegaver. Og bruke hodet. Og forsøke å ikke komme hjem med noen jeg absolutt ikke trenger. Vi får se om jeg lykkes.