//Annonse//

Hei.

Julen nærmer seg. Ingen her i huset er mer klar over det enn Isa. Nå har vi akkurat lagt halloween bak oss og da er det fullt fokus på jul.

Sist vi var i vogna satt jeg og Isa og tittet på Cellbes på nett. Isa har sett på alle klærne Eir har bestilt seg derfra og ville gjerne se om det var noe der for henne.

Og jammen fant hun seg ikke en kjole til jul. Og flaks for dere, så er den passende for alle aldre synes jeg. Og enda mer flaks for dere, nå er den også på halv pris. Så for 249,- kan dere sikre dere denne lekkerbisken.

Det Isa likte er at den ikke er trang noe sted, at den har pynten rundt halsen og at det er bare skuldre selv om det er armer på den.

Den er passe pyntet og kan brukes både til jul og nyttår. Og den er mørkeblå, ikke sort.

Så da har dere faktisk to gode juletips. Både kjøkkenhandklærne fra forrige innlegg, og denne kjolen. Løp og kjøp!

Det jeg liker så godt med Cellbes er at jeg finner klær der både til meg selv, Eir, Isa og faktisk også enkelte plagg til Henning. I begynnelsen trodde jeg at det var litt sånn “kjærringbutikk” men det er jo ikke det. De har utrolig variert utvalg, og begge jentene var veldig fornøyde med det vi kjøpte denne gangen.

Så om man ikke liker å gå i butikker så er sjansen god for å finne seg et fint juleantrekk hos Cellbes. Og akkurat nå finner du jakker, bluser og skjorter på 50%. Så titt innom. Du finner garantert noe du har lyst på.