//Annonse//

Hei.

Det begynner å nærme seg jul. Joda, det gjør det. Ikke bare fordi julemarsipanen er godt plassert i butikkhyllene og årets første julebrus allerede er drukket, men fordi kalenderen sier så.

Og i år som i fjor så har jeg en drøm om å være tidlig ute med det meste, for å riktig kose meg i adventtiden. Vi får se. I år som i fjor kommer vel den desembermåneden som julenissen på kjerringa.

Men jeg har et lite julegavetips. Til de som har alt. For er det noe man sjeldent eller aldri kjøper til seg selv så er det kjøkkenhåndklær. For man har jo en haug. En haug som begynner å bli tynnslitt og lurvete. I allefall de i mitt skap.

Og selv med oppvaskmaskin så har man bruk for kjøkkenhåndklær. For det skal bakes julebrød. Og da trengs det kjøkkenhåndklær til å legge over deigen. Og det skal bakes kransekake, og da kan de skåldede mandlene renne av seg på et kjøkkenhåndkle.

Så med denne julegaven kan du sørge for at neste desember går vesentlig glattere hos mottakeren. Eventuelt så kan du bestille deg noen selv. For å ha dem i årets desember.

Disse kjøkkenhåndklærne hos Cellbes, ser i tillegg ut slik kjøkkenhåndklær skal gjøre. med sånne striper. Både de med sånn firkant i hjørnet, og sånne ensfargede med knudrete stoff. Sånn ordentlig nostalgi. Og så har de ordentlige hanker som gjør at de henger fint på kroken der de skal henge.

De kommer i et stort spekter av farger. Men jeg må faktisk si at jeg er så konservativ at rød og sort holder for meg. De burde jo hatt blå, men om du er galere enn meg så finnes de i rosa, gul og grønn. De gule kan jo brukes til påske og de er i tillegg på tilbud.

Så der har du det. Året julegave! Nyttig, fine og bra kvalitet. Og de kommer tre i pakken. Så om det er noen fjerne bekjente, som står på julegavelista mest av plikt,så kan du jo dele en pakke på tre. Da blir det i allefall billig. Men bra alikevel.

Så følg denne lenken inn til Cellbes, der finner du kjøkkenhåndklærne.

1 Kommentar on Lite og billig julegavetips fra Cellbes.

Stengt for kommentarer.