//Annonse//

Hei.

Starten på september er alltid spennende på vårt legekontor. Starten på Mars også. Det er nemlig da vi får ny turnuslege, eller LIS 1 som det nå heter.

Det er spennende. Hvordan vil han eller hun gli inn i gjengen? Er den faglige kunnskapen av en slik art at jeg tørr å sove når jeg er bakvakt? Liker de te eller kaffe? mange spørsmål melder seg.

Men jeg vil påstå at vi de siste år har skutt gullfuglen gang på gang. Glitrende folk! Ikke bare faglig helt på øverste hylle, men sosiale antenner som fungerer og sprer glede hvor enn de sender latteren sin.

Hva har så dette med en annonse for Cellbes å gjøre? Jo, det kommer jeg til.

Vi har fått treningssenter. Fresksenteret. Og jeg har i den anledning kjøpt meg månedskort. Jeg har et mål. Å komme tilbake inn i bunaden min før Eir skal konfirmere seg. Drit i kilo, her snakker vi form og fasong. Og jeg har gått til innkjøp av flere treningsBH’er og tights fra Cellbes. Med sånn mønster som man kun tolererer på en treningstights.

Jeg innrømmer glatt, jeg har forsøkt på dette her før. Og har gått rett på snørra hver gang.

I forrige uke dro jeg avgårde. Og overlevde 20 minutter på tredemølla. Men der jeg vet ganske mye om dosering av antibiotika så er kunnskapen når det kommer til styrketrening heller ikkeeksisterende. Og det er jo litt småflau for en halvfeit (snill med meg selv her) 40-åring å spørre sånne spenstige ungdommer fra videregående om de kan vise meg hvordan apparatene fungerer. Så jeg dro hjem.

Og det er her turnuslegen kommer inn. For hun har peiling! Sånn ordentlig. På muskelgrupper, på øvelser, på apparater og på manualer.

Så i dag kom jeg ordentlig i gang. Med ordentlige øvelser og et helt program. En personlig PT-time. Med turnuslegen. Fantastisk.

Og klærne fra Cellbes fungerte også. Tightsen var behagelig og strammet ikke. BH’en holdt puppene på plass i hele tretti minutter på tredemøllen. T-skjorta kjøpte jeg i fjor, men den er også fra Cellbes.

Vi har en ny avtale i morgen klokka seks. Jeg tror det blir bra, bunaden skal på!

Og et lite tips, frem til midnatt får du 25% rabatt på det dyreste plagget du kjøper hos Cellbes. Rabattkoden står på siden, den er 1938.

4 Kommentarer on Trening i klær fra Cellbes.

  1. Du er bare tøff, måtte hatt litt av gnisten din, så lekre plagg du har på deg, kos deg masse med treningen din.👍🙏😀

  2. Gratulerer med treningsoppstart!! 🙂 Ja, det er helt grusomt i starten når man ikke helt vet hva man skal gjøre der, men det går bedre etterhvert. Valgte yogastudio til slutt jeg da, men jeg kunne godt tenke meg å ha medlemsskap på treningsstudio etterhvert igjen også, om ikke bare for å få ha tredemølle tilgjengelig når jeg trenger det. En dag! 🙂
    Skogfruen Vil gjerne at du leser denne blogposten Det er tre måneder igjenMy Profile

Stengt for kommentarer.