//Annonse Samarbeid med AZ Design//

Hei.

Altså. Da jeg skulle motta prisen for årets nordlandsdoktor hadde hun som delte den ut spurt ungene om hva de syntes om meg. Eir hadde svart at “når mamma først bestemmer seg for noe så gjennomfører hun det!”

Jeg tenker at det er en helt grei ting å videreføre til ungene sine. Har man sagt A så får man si B.

Og jeg satt altså her for noen uker siden og trålet nettet for kontormøbler. Vi skal innrede gjesterommet slik at det ikke er et roterom der mamma og pappa så vidt finner senga, men et fungerende kontor. Der vi har PC, printer, skrivepult for lekser, bokhyller etc.

Samtidig ramlet det inn en forespørsel om jeg kunne skrive et reklameinnlegg. For AZ Design. Møbler! Aha, tenkte jeg. Det passer jo perfekt nå når jeg sitter her og leter etter kontormøbler. Jeg bruker nemlig å skrive om ting jeg selv kan relatere meg til. Så jeg svarte at så klart kan jeg det.

Og det er her det kommer inn, har man sagt A. For da jeg studerte nettsiden http://www.azdesign.no ordentlig dagen etter så tenkte jeg at den B’en kanskje kunne bli litt vrien.

For AZ Design selger rett nok møbler, men det var jo ikke kontormøbler, det var resturantmøbler. Og konferansemøbler. Og eventmøbler. Og selv om mamma og pappa sover på det gjesterommet så vet jeg ikke helt om kan kan kalle det hverken konferanse eller event når de legger seg.

Men har man lovet, så har man lovet. Så nå har jeg trålet hjemmesiden til AZ Design.

Og skal du starte en restaurant, lage bar i kjelleren, møblere en enorm veranda. Da er AZ Design nettsiden å søke opp. De har et stort utvalg. De har stoler, sofaer, barkrakker, puffer, bord, kleshengere, konferansestoler, terassevarmere og alt du egentlig trenger for å møblere kafeen din, eller verandaen din. Eller, baren i kjelleren. Eller, om du nå er i bransjen, trenger stoler til en kjempestor konferanse.

Og så må jeg innrømme at noen av stolene var utrolig kule. Om du har arvet et litt retro spisebord fra bestemor så kunne jo seks sånne her stoler blitt utrolig kult da. AZ Design har mange andre stoler også.

Eller om du har ei kjøkkenøy du trenger nye krakker til så er det rimelig mange å velge mellom på nettsiden til AZ Design.

det er maaaaange fler enn på bildet her.

Så etter en stund så så jeg faktisk flere muligheter på den nettsiden enn jeg trodde. De har noen skikkelig kule sofaer,som kunne være fine på et barnerom, da de ikke tar så stor plass. Lenestoler til terrassen, og ikke minst sånn terrassevarmere.

Så egentlig, selv om du ikke skal starte kafé eller bar i kjelleren så går det an å titte innom siden til AZ Design. De har et stort utvalg. Jeg skal ikke begi meg ut på å bedømme priser, men det virker ikke så galt i forhold til hva møbler bruker å koste. Uansett, det koster deg ingenting å sjekke siden. Kanskje ender du opp med kule stoler til spisebordet.