//Annonse//

Hei.

Nå skal ikke jeg mase mer om den prisen. Men jeg skal fortelle dere om buksa som jeg hadde på meg. Og genseren.

Jeg var jo rimelig svett med tanke på hele prisutdelingen. Så da jeg skulle skifte på hotellrommet var fokus på klær som ikke var for varme, som jeg klarte å puste i og som i tillegg så nogenlunde ok ut.

Valget falt på denne buksa her fra Cellbes. Jeg er jo innmari lav, så på meg gikk buksa helt til gulvet. Men den er jo egentlig tenkt å gå til anklene. Jeg synes begge deler er pent. Bena er så vide at den kan forveksles med et skjørt. Den har strikk i livet og lommer. Fantastisk. Og det aller beste er stoffet. Tynt, ikke klamt, og deilig! Den finnes både i sort og i mønster. Med sort er jo det meste mulig å kombinere med den. Dette er altså den perfekte finbukse for oss som ikke er så glad i å pynte oss. Den anbefales sterkt.

Nå hadde jeg jo ikke med meg Eir på bytur, bare Henning. Derfor er det jo litt vanskelig å se buksa på dette bildet. Men smilet forteller jo hvor fornøyd jeg er med den.

Blusen er også veldig behagelig å ha på. Den finnes bare i denne fargen. Men denne fargen er jo kjempefin. Den kan kombineres med både dongeri og som her med litt finere bukse. Den er luftig og jeg ble faktisk ikke svett i det hele tatt.

Så ta en titt på disse. Du vil ikke angre på å ha dem i skapet ditt!