//Annonse//inneholder afillitatelenker//

Hei.

Nå begynner virkelig høsten å banke på døra. Planen for søndagen var å tusle litt i hagen, rydde, klippe bort litt dødt i blomsterbedet, plukke litt rips og bringebær og kanskje klare å lure inn en liten sopptur.

Planene måtte kanseleres da jeg sto opp og så ut vinduet. Man måtte ha godt syn for å skimte fjellene. En scene i grått ville vel være et passende navn.

Og det har regnet og regnet og regnet. Ingen av ungene gråt for en tapt sopptur. Her har vi sløvet og sett tv og spilt spill hele dagen.

Og det kommer nok flere sånne dager fremover. Der det bare er å finne frem kosebukse, kosegenser og bare nyte at det er lov å være inne, lov å tenne lys og drikke te.

Og inne hos Cellbes finner du nå masse fint for å gå høsten i møte. De har masse nyheter, både bukser og overdeler.

Ikke minst denne kosegenseren som jeg har kjøpt meg. Den er deilig, myk. Strammer ingen steder. Jeg takler dårlig høy hals, så at denne er normal rund, passer meg perfekt.

Den passer perfekt når du vil krølle deg sammen i sofaen med en kopp te. Den passer også for de gjenværende fine kveldene vi kanskje fortsatt får ute på verandaen.

Den finnes i både sort, hvit og rød. Og du får den i størrelser fra 34 opp til 64 så den burde passe de fleste.

Den føyer seg inn i rekka og jeg er nå usikker på om den troner på toppen eller om det fortsatt er den genseren jeg fortalte om i dette innlegget som har førsteplassen. Den genseren kan du fortsatt bestille, den er på salg nå. Men den finnes bare i rosa. Da jeg var inne og sjekket nå, var det kun i størrelse 34 og opp til og med 52 som var igjen. Men den er alldeles nydelig deilig!

Gå inn på nettsiden til Cellbes og kikk. For man kan rett og slett ikke gå høsten i møte uten kosegensere.

Og når du klikker deg inn, håper jeg at du vil bruke enten bildet i høyre side av bloggen her, eller en av lenkene jeg har laget i innlegget. Da spores klikkene tilbake til meg.