//Annonse//

Hei.

Det ble varmt siste uka av ferien. Veldig varmt. En stakkars nordlending er ikke laget for 30 grader og mere til. Sånn 22 er mer enn nok, og helst med litt vind.

Så det var godt å komme hjem til egen hage, sjøluft og heldigvis nå etterhvert mer levelige temperaturer.

Alle blir liksom litt ampre når det blir så innmari varmt. Nå er humøret på plass hos de fleste av oss. Og Eir gikk til og med med på å posere på et bilde.

Det er fortsatt salg hos Cellbes nemlig. Du kan få lekre capribukser helt ned i 99 kroner.

Frem til 4/8 får du også 100 kroner i rabatt for hver 500-lapp du handler for så det er litt å spare.

Eir trives best i korte short som viser mer enn et mammahjertet egentlig tåler å se. Men av og til, som i fornøyelsesparker og når man skal møte pappas onkel som er her på besøk så kan det være greit å ha noe som er litt lengre. Kompenserer greit med kort topp da.

Da jeg begynte å reklamere for Cellbes hadde jeg ikke trodd at jeg skulle finne så mye fint der. Jeg tok en rask kikk og tenkte at her finner jeg vel ikke noe særlig. Det siste året har vist at jeg tok feil. Cellbes har utrolig mange fine klær og nå har jeg stort sett kun klær fra Cellbes i skapet. Fra innerst til nesten ytterst.

Cellbes har liksom klær for alle. For tynne og smale og de som er rundere i kantene som meg selv. For korte og for lange. For unge og gamle. Eir elsker å handle på nettet hos Cellbes, hun finner alltid noe hun liker. Og nettbutikken er godt organisert, så man finner det man er på jakt etter.

Det vi ikke har forsøkt så mye er uteklær, bortsett fra Eir som har kjøpt seg to flotte jakker. Og vi har ikke handlet noe til menn. Så for August har jeg en liten plan om å endre på det. Spørsmålet er om jeg får Henning til å stille som modell….

Ha en fortsatt fin sommer. Og titt innom Cellbes, om det er for å kjøpe årets siste shorts eller om du planlegger for vinteren..